Taxi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Taxi

Poze nu va pun ca il cunoaste toata lumea si nu am ce arata mai mult decit a facut fabrica,nu stiu ce varianta e doar ca are motor de 1,4 si cam atit
    am dor niste intrebari daca ma poate cineva ajuta:
    1-a pus cineva flanshe,si daca da cum se comporta masina?
    2-a schimbat cineva scaunele? nu am studiat dar am senzatzia ce e o aventura avind in vedere diferentza de nivel intre sine.
    deocamdata multzumesc,mai multe pe parcurs,
    sigpicnu o mai vind...am donato

Da.Masina sta mult mai bine in viraje.Un mic sfat nu pune mai gros de 2cm.
    http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

Multzam pt "scaune")
      mai mari de 200mm?!?!? Si eu care ma gindeam la 100 150 maxim...Si micsorind garda la sol si punind cauciucuri de 205 nu freaca in aripa? Ai tu pe cineva care fabrica flanse sau cumparate originale?

Comment

Io am 205/40/17 si nu freaca in nimic...Si am impresia ca pana la 225 merge...
        distantiere sunt de cumparat momo,la 4-5 mil parca setul
        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

150 de euro mai exact,nu e mult dar se aduna,asa am facut eu cu meganu,putzi cite putzin de nu ma mai crede nimeni daca spun cit am bagat in el,multzam mult
          cinca o intrebare...Admisia si injectoarele de pe 1,6 merg pe 1,4"? Si crede cineva ca ar avea vre-un efect,inafara de consum ridicat)?

Comment

Stie cineva ce turbina ar tre sa pun pt a nu unbla in motor? Ma bate gindu sa pun n2o pe el credetzi ca ar tine? Mai una si gata,cum pot evita detonatzile asta in cazul in care apar?

Comment

parc auto/moto complet

Attached Files

Comment

Originally posted by sebi_rr View Post
                Stie cineva ce turbina ar tre sa pun pt a nu unbla in motor? Ma bate gindu sa pun n2o pe el credetzi ca ar tine? Mai una si gata,cum pot evita detonatzile asta in cazul in care apar?
                turbina poti sa pui de care vrei,toata chestie e sa nu mergi in presiune mare cu ea.Pentru detonatii nu exista senzor de detonatie,care face exact asta?
                oricum cred ca iti poti da si singur seama ca astea is aberatii ce vrei sa faci,sau tre sa iti spunem noi ?
                Last edited by Cristi_Xp; 1 October 2008, 21:24.
                Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

De ce spui ca sunt aberatzii? Nu merita pe LOGAN sau e imposibil de realizat?Sunt putzin ne lamurit!
                  iar despre detonatzi......Ai pune tu turbo sau n2o si te-ai baza pe senzorul de fabrica?!?!?! Ori faci misto ori te depaseste

Comment

Pai nu tu ziceai ca nu vrei sa investesti in logan ?Ori,ca sa pui turbina pe o masina fara alte investitii in motor,is bani aruncati aiurea.Ce obtii ca ai pus turbo ? Ca oricum prea mare presiune nu poti sa ii dai ,plus ca pleci de la o motorizare foarte slaba...
                    Nu esti primul pe forum cu ideile astea,si culmea toti care vor sa puna turbo si NOS au 1.4 ,de aia zic ca sunt aberatii, ca nicicare nu a pus .Bafta in ce ti-ai propus,sper sa ai primul logan 1.4 turbo+ NOS de 100 cp
                    Ai pune tu turbo sau n2o si te-ai baza pe senzorul de fabrica?!?!?! Ori faci misto ori te depaseste
                    Raspunsul corect e,n-as pune deloc,cel putin nu cu improvizatii.La o firma specializata,probabil ca da...
                    Last edited by Cristi_Xp; 2 October 2008, 13:09.

Comment

Originally posted by sebi_rr View Post
                      Stie cineva ce turbina ar tre sa pun pt a nu unbla in motor? Ma bate gindu sa pun n2o pe el credetzi ca ar tine?
                      Daca pui turbina si N2O sigur nu va rezista cutia de viteze, mai ales ca e un 1,4 MPi.
                      Cel mai nou proiect auto din România!
                      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Cred ca cutia va tzine daca nu o bruschezi,cu planetarele cred ca va fi probleme
                        si eu vb de turbo sau nos,nu de amindoua,nu prea pricep eu la masini dar macar atita asa ca nu imi mai vb de sus,nu totzi ne-am nascut invatzatzi

Comment

Cine ti-a vorbit de sus? Eu vreau sa te ajut si tu intelegi altceva. In fine...

Oricum cutia de viteze nu va tine daca pui N2O sau turbina, vezi cazuri chiar pe forum, sunt destule cu remapari (unde nu se castiga asa de mult ca o turbina/N2O) si cu dCi, unde cutia suporta mai multa putere/cuplu decat cutia de pe MPi. Deci mai intai te gandesti la o adaptare de cutie de viteze, posibil din dezmembrari si apoi la pus turbo-compresor/N2O pe masina.
                          Cel mai nou proiect auto din România!
                          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Aia de 16 e mai buna?Ca am una in garaj

Comment

Va mai trece multa apa pe bega pana sa vedem un logan turbo,cu atat mai mult 1.4 mp3.
                              Cam la cati cp te astepti sa scoti din el ?

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google