Super beton ce HU ti-ai montat cum e aude?
Loganul Meu TM-11-MCC
Collapse
X
-
-
frumos loganu eu zic ca daca ai vopsi si barele,ornamentele,minierele,oglinzile in culoarea masini ar arata mai bine oricum este frumoasa si a mea este gri imi placa foarte mult culoarea asta bafta in continuare
Comment
-
de unde l-ai achizitionat si ce bani ? head unit-ul...
Comment
-
blondu_75 eu am avut de toate natile dar ca pioneer nu a sunat nici unul nici kenwood nu suna rau in prezent am un sony si sunt multumit de el dar cind mai fac rost de malai am sa imi iau un pioneer suna tare si ai si claritate
Comment
-
Originally posted by ciky View Postde unde l-ai achizitionat si ce bani ? head unit-ul...
Comment
-
Am schimbat folia de la cesuri cu una de prestige si am sa postez cateva noi fotografi.
Comment
-
Am de vanzare 4 anvelpe CEAT SPIDER de vara rulate cam 30000km dimensiuni standard 185/65/15 pret 300 ron
Comment
-
A venit caldura si am schimbat anvelopele de iarna cu unele de vara pe niste jante noi Am sa atasez si niste poze pentru pareri!!!!!!!
Comment
-
frumos golanu, jentile arata super, parerea mea este sa vopsesti tot ce este negru in culoarea masini, bafta in continuare.
Comment
-
Salut blondu...obiectii la masina..acum tu faci ce vrei: pe parbriz dau urat alea..a mai facut referire un coleg SDP... lasa-l curat....nichelu de la manere e urat...capacul de la rezervor...recomandari practice: o folie pe spate... un capac clean salut
Comment
Comment