Loganul Meu TM-11-MCC

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mie imi plac jantele, si Subwooferul ala cat casa
    Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

• kubala7 de vanzare subwooferul si statia........

Comment

• Buna seara dupa o mica pauza,momentan nu am nimic nou sa postez,doar ca masina ar cam fi de vanzare.........!!!!!!!!!!

Comment

• Salut! In primul rand frumoasa masinutza, imi place, sa o stapanesti sanatos! In al doilea rand, imi poti spune si mie ce dimensiuni are stiker-ul acesta:
          Attached Files

Comment

• Am schimbat zilele astea butoanele de la panoul de climatizare cu unele de logan 2 o sa pun in curand si cateva poze!!!!!!

dany91 acel stiker are 20 de cm
            Last edited by blondu_75; 25 February 2013, 20:46. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Aseara am avut un eveniment neplacut......am fost sifonat
              Attached Files

Comment

• pfff, nasol. Sper ca nu ati patit nimic.
                Cum s-a intamplat ?

Comment

• Pfoi...roata aia nu arata prea bine.
                  Cum ai patito ?
                  My Ride ! B - 29 - TmT

Comment

• Nasoala treaba.

Comment

• Nu arata bine deloc se pare ca reparatiile costa prea mult si cred ca va fi dauna totala
                      Aseara a intrat o domnisoara in mine mai bine spus nu a acordat prioritate si asta este rezultatul,legat de acea roata pe acolo este rupt cam tot ce se putea.Nu imi vine sa cred ca sa intamplat si pe deasupra masina care ma lovit este inmatriculata in Italia cu asigurare de acolo,noroc ca am avut casco si daca se repara se face regres.

Comment

• aa, dauna totala??? glumesti nu? E banala reparatia Cu piese sh + vopsit nu cred ca sari de 20mil. Daca zici ca ai si casco, si mai simplu de facut. Cat legat de roata...acolo ai doar amortizorul deformat, nicidecum...."totu rupt" facut varza. Si eu am avut un accident similar (eu fiind de vina)....si am mers cu roata "cracanata" cateva saptamani pana intra in service. Aia de la asigurari iti vor da ca sigur usa la reparat, si aripa la inlocuit + ce mai constata aia in service la mecanica (amortizor sigur).
                        Last edited by andrei_mircea; 9 April 2013, 18:09.
                        My turbo lag, give your MPI, a chance

Comment

• Eu nu am mai putut sa o misc a trebuit sa vin cu platforma,pentru ca roata nu se mai invartea si la prima constatare au scris pe foaie urmatoarele,capat de bara,bieleta,brat inferior,fuzeta,planetara si telescop asta doar legat de roata

Comment

• Se pare ca nu este nimic grav,sa inlocuit aripa si portiera si urmeaza a se inlocui restul pieselor de directie si sper ca pe saptamana viitoare sa ma pot bucura de masina.

Comment

• bine ca nu s-a intamplat nimic mai grav si sunteti voi bine.

Comment

• Schimbat cd-ul cel vechi cu unul nou nout Clarion si pe langa asta am mai schimbat si butoanele de la climatizare cu unele de Logan 2 care zic eu arata mai binisor.
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google