sa-ti traiasca baietelul sa-i dea Dumnezeu sanatate!cat despre scaune..arata bine de tot
DAC-ul Meu
Collapse
X
-
Am urmarit toate modificarile de la inceput. A iesit super masina. Banuiesc ca ai bagat multi bani in ea. Ai o culoare foarte frumoasa. Cum de ai dat 250e pe jante si anvelope (cred ca atata ai dat) ? Caci eu m-am uitat prin magazine si jante Mega Drive pe 15" sunt 300 si ceva de euro, fara anvelope.
PS: Leduri nu incerci (moda ) ) . Cum ai dat jos sticla de la far ?Last edited by CSH; 4 July 2010, 14:45.
Comment
-
PENTRU CSH : Sticla de la far se poata da jos sau decapsa in 3 modalitati zic eu :
1. se ia farul si se taie in jur o fasie din plasticul sticlei care inconjoara farul ...in felu asta i cam tiganeala dar tot da rezultate
2. se baga intrun cuptor la 300 grade ....se pun in cuptor 2 bucati de lemn paralele si se pune farul pentru 3-4 minute pe acele bucati de lemn ..MARE ATENTIE acele lemne sa fie puse pe un GRATAR din interiorul cuptorului .dupa care se scoate ...si cu ajutorul unui spaclu sau alte unelte asemanatoare ...si se baga intre sticla si far ...si se indeparteaza cate putin ...pana se vede mastick-u ...se indeparteaza mastiku si se continua de jur imprejuru farului !
3. ori iei un feon cum folosesc cei care pun folii ...si incalzesti pana incepe sa se topeasca mastik-u si de jur imprejur faci la tot faru ...pana se decapseaza sticla de far ! dupa care in final poti folosi mastik de lipit parbrize ....daca vrei sa capsezi farul inapoi fara sa iti abureasca sau ceva .
In poza de jos e acel gratar care l-am mentionat mai sus
NUMA BINEAttached FilesLast edited by TM80MAT; 4 July 2010, 15:19.sigpic
Comment
-
daca zici ca is ciudate te invit sa te uiti aici : http://www.youtube.com/watch?v=imIig...eature=related
Crede-ma stiu ce zic !sigpic
Comment
-
Sa-ti traiasca baiatul si in al doilea rand faine scaune
Comment
-
Zilele astea am schimbat si cd playerul Sony cu unul Pioneer DEH-6000ub de care pot spune ca sunt foarte multumit de fidelitatea lui si de faptul ca are si USB.Attached Filessigpic
Stiu ca sunt prost,dar cand ma uit in jur prind curaj
Comment
Comment