DAC-ul Meu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Imi cer scuze pentru dubla postare,eu postez dupa telefon si imi mai face probleme de genul
    Asa am si eu 205.45.17 si merg cu presiune de 2.2
    Imi fuge volanul asa cum zici tu,eu credeam ca este o problema din caseta dar discutand si cu alti prieteni avand si ei aceeasi problema am renuntat sa mai cer pe forum detalii. Prima data cand am trecut pe 17 aveam anvelopele aproape chele si pot spune ca nu ma tineam la volan,dar facand proba cu alte roti pe 17 cu anvelope bune am vazut ca situatia era alta. Asa ca am cumparat anvelope noi si gata,am rezolvat problema,dar in proportie de 90%. Deci tot mai fuge pe denivelari dar foarte finut.
    sigpic
    Stiu ca sunt prost,dar cand ma uit in jur prind curaj

Comment

• frumoase jantele.

Comment

• Acelasi lucru pateam si eu cand aveam 205/40/17.Tragea volanu dupa orice denivelare.
        Cosmin masina arata de milioane.Mare + calitatea vopselei de pe masina si cum o ingrijesti.
        AG 16 Y M A

Comment

• bun venit in clubul ultrallegera.frumossssssssssssssssss.bellisima.des i multi ma condamna,eu apreciez frumosul.sa ai bafta de ele.
          Last edited by leo_negrescu; 28 March 2013, 02:12.
          sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.

Comment

• Va multumesc la toti pentru aprecieri.
            Sper sa nu am probleme cu ele din cauza strazilor rele,chiar si in Italia strazile nu sunt foarte bune. Am cautat la inceput ultraleggera second si am fost sa vad cateva perechi dar toate erau strambe,zgariate,asa ca am decis sa cumpar unele noi chiar daca pretul este cam piperat. Cu putina atentie si viteza adecvata la conditiile drumului cred ca nu vor fi probleme
            sigpic

Comment

• Janta + anvelopa = 16kg
              Attached Files
              sigpic

Comment

• frumoase jante ai ales,mai bine zis cam toate pe care le-ai avut au fost deosebite,imi place ca nu te opresti la un set esti mereu in continua schimbare la masina,bv,bafta in continuare!

Comment

• Arata super cu rotile astea .Ce suspensie ai?Din poze pare KW.
                  sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

• Merci de raspuns, acuma-s mai linistit.
                    Cand am probat jantele erau varza cauciucurile, coboram o bordura si cum se inclina masina stanga de ex, cativa metri tot stanga tragea. O sa iau gume bune si sper sa rezolv treaba.

Cineva mi-a zis ca din cauza ca masina e cu punte fixa pe spate, se manifesta altfel, si apare chestia cu volanul, ca daca esti atent, la BMW de ex, care au 225 pe fata, sau orice cu gume late si brate pe toate rotile, merge drept masina.
                    Cumpar volan de Duster

Comment

• Alex_MIU - da am suspensie KW
                      soboBN - cu anvelope bune este alta treaba,bafta

un set de poze noi la prima iesire a masinii dupa montarea jantelor,asta seara va urma o baita
                      Attached Files
                      sigpic

Comment

• ce culoare au jantele? Dau foarte bine pe masina .Felicitari pentru achizitie!

Comment

• Cosmin , nu pot decat sa zic , masina arata foarte bine cu jantele acestea

Drumuri bune pe unde mergi
                          sigpic
                          "BRABUS" STYLE

Comment

• bravo, chiar ii sta bine. o alegere foarte buna. pai ai cam terminat cu exteriorul, la motor? sau nu te bagi? (nu te stiu eu "reisar" dar oamenii se mai schimba)

Comment

• Foarte frumoase jantele. Iar pe culoarea masinii dau foarte bine. Sa le folosesti cu placere.

Comment

• Multumesc
                                La motor nu o sa modific nimic,nu ma pricep la motoare si mai ales ca am gpl
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google