foarte frumos vin pe masina...am vazut jantele live si inainte si dupa polisare.....s-a muncit la ele...da eu zic ca se vede....bafta cosmine
DAC-ul Meu
Collapse
X
-
Am inceput sa ma imbolnavesc de tot, renunt la Forum )). Din ce in ce mai mult vad numai Loganuri modificate cu bun gust. Felicitari Cosmine !!!Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
Multumesc mult pentru aprecieri,chiar mi-am dorit foarte mult jantele astea si am reusit sa le iau. Vechile jante sunt scoase la vanzare. Momentan capacele nu vor suferi nici o modificare.
Pe fata am pus anvelope 205.45,iar pe spate 215.40 fiindca 205.50 imi frecau in aripa la deniveleri.sigpic
Stiu ca sunt prost,dar cand ma uit in jur prind curaj
Comment
-
alin_ti_1031- Da alin ai dreptate cu drumurile la noi e cam nasol,dar mergem incet.
cristi_timidu- La cele 205.50 au folosit ,,butelia,, iar cele 215.40 au intrat normal.
Cel mai mult cred ca o sa le placa la GABORI jantele. Trecui azi pa langa 2 echipaje si se cam uitau lung dupa mine.sigpic
Comment
-
salutare! superbe jantele. ce sa zic arata foarte bine masina, nu prea poti sa te abti cu investitile, oricum le faci cu gust. incodata felicitari si sa ai bafta de dinsa si de copilas
Comment
-
Originally posted by marin_tm View Postsalutare! superbe jantele. ce sa zic arata foarte bine masina, nu prea poti sa te abti cu investitile, oricum le faci cu gust. incodata felicitari si sa ai bafta de dinsa si de copilas
Azi DAC-ul a intrat iar la vopsit,am dat jos autocolantul de pe plafon,si m-am gandit ca e mai bine sa-l vopsesc decat sa-l colantez din nou.
Vechiul autocolant se matuise si trebuia schimbat,avea 2 ani vechime.sigpic
Comment
Comment