unde faci treaba asta ca ma intereseaza si pe mine!la fel e si autocolantu meu!
DAC-ul Meu
Collapse
X
-
Deci...."Golanu' " ii super fain .....da'....cred k ii lipseste un mik detaliu....da....ar trebui sai pui.....un sticker....mare....pe toata capota....cu o flacara.........si pe usa soferului....o floricica roz......glumesc stai linistit....multi km fara necazuri...robleme....sau politie...Last edited by Adrian1196; 19 September 2010, 14:12.
Comment
-
Originally posted by cosminel View PostSe pare ca iepurasul (adica fratiorul) a fost foarte darnic anul asta ,cu toate ca este criza.
A venit cu 2 anvelope noi si un kit de lupe H4.
Multumesc iepurasule.
Difuzorul atast pe bara din spate, cat te-a costat?
Ma mai intereseaza si grila din fata fara emeblema dacia.
Daca nu poti face publice informatiile, te astept macar cu un PM cu preturile si locatia de unde ai achizitionat cele mentionate mai sus.facebook.com/StefiHD
Comment
-
Deci, Cosmine, jos palaria in fata ta.
Farurile sunt cele originale ale masinii? Doar le-ai vopsit in greu mat, si ai pus o lupa + xenon?
La grila, ai taiat suportul emblemei Dacia, si ai chituit, ca sa continui liniile, sau cum ai reusit sa o faci?
Superba masinuta, si esti plin de idei una si una. Vreau sa vorbesc mai mult cu tine legat de masina. ID de mess ai?Last edited by Bogz02; 22 September 2010, 15:07.facebook.com/StefiHD
Comment
-
Vreau sa-mi zici si mie catev detalii legat de masinuta ta:
- Prelungirea capotei cat te-a costat? Tu ai facut-o sau te-ai dus undeva prin craiova, la cineva care se ocupa cu asa ceva?
- Acum legat de faruri, cum le-ai facut sa arate asa cum sunt ele in momentul de fata? Ai scos geamul de protectie, ai vopsit interiorul in negru mat, si ai montat lupa+ xenon h4?
- Jentile de pe masina, cele negre cu spite gri, de unde le-ai cumparat, si la ce pret, sunt foarte frumoase.
- Acea prelungire din plastic, aplicata pe bara din fata, cat te-a costat si de unde ai luat-o?
- Ai revopsit toata masina, sau doar partile pe care ai facut modificari, aka portbagaj, capota, barile fata/spate, etc.
Astept cu nerabdare raspuns la intrebarile mele. O zi buna.
Ah, uitasem, continuarea plafonului, cu acel plastic pe luneta, cat a costat, si de unde l-ai luat?facebook.com/StefiHD
Comment
-
Originally posted by Bogz02 View PostVreau sa-mi zici si mie catev detalii legat de masinuta ta:
- Prelungirea capotei cat te-a costat? Tu ai facut-o sau te-ai dus undeva prin craiova, la cineva care se ocupa cu asa ceva?
- Acum legat de faruri, cum le-ai facut sa arate asa cum sunt ele in momentul de fata? Ai scos geamul de protectie, ai vopsit interiorul in negru mat, si ai montat lupa+ xenon h4?
- Jentile de pe masina, cele negre cu spite gri, de unde le-ai cumparat, si la ce pret, sunt foarte frumoase.
- Acea prelungire din plastic, aplicata pe bara din fata, cat te-a costat si de unde ai luat-o?
- Ai revopsit toata masina, sau doar partile pe care ai facut modificari, aka portbagaj, capota, barile fata/spate, etc.
Astept cu nerabdare raspuns la intrebarile mele. O zi buna.
Ah, uitasem, continuarea plafonului, cu acel plastic pe luneta, cat a costat, si de unde l-ai luat?
In sfarsit am reusit sa descarc si pozele dar nu pot sa le atasez.sigpic
Stiu ca sunt prost,dar cand ma uit in jur prind curaj
Comment
-
Originally posted by Thejock3r View Postincearca sa le micsorezi! poate sunt prea mari....sigpic
Stiu ca sunt prost,dar cand ma uit in jur prind curaj
Comment
Comment