a mers pana intalia?in ce oras esti,ca in jur de un an sunt si eu pe acolo!
DAC-ul Meu
Collapse
X
-
cosmin super masina . am aceeasi culoare si vreau sa imi cumpar si eu stopuri ca ale tale. chiar cautam un logan pe forum sa ma decid cum le cumpar: cromate sau negru mat. cred ca o sa imi cumpar cum ai tu cromate si geam fumuriu
Comment
-
multumesc baieti pentru urari
pipan sunt la Roma,te astept
ieri si azi am avut liber si am mai mesterit ceva pe la masina
am lipit autocolant(imitatie de carbon) pe stalpii usilor si am schimbat covorasele tip tavita din interior cu o mocheta foarte buna calitativ
weekwnd-ul viitor va urma ceva mai interesantsigpic
Stiu ca sunt prost,dar cand ma uit in jur prind curaj
Comment
-
Originally posted by dan.moraru View PostNici in Italia nu ai stare?
am gasit la un magazin jante Oz ultraleggera pe 17 si am intrebat cat costa,iar vanzatorul ma intreaba pt ce masina si eu zic ca pt logan,el cauta in calculator si zice ca nu sunt prevazute jante pe 17 pe logan,eu zic ca nu are nimic merge,iar el zice ca mi-le vinde dar el nu monteaza asa ceva pe masina deci si la ei e problema cu dimensiunile din certificat(e bine ca am certificat nou).
intrebarea e,ce va zice politia cand ma va opri,ca se uita lumea la roti ca la URSsigpic
Comment
-
ce parere au cei de acolo de loganul tau ? se uita la el sau trec pe langa el ?
Comment
-
si eu am fost in italia in (terni) timp de o luna si ceva si nu prea am vazut loganuri nu zic ca nu sunt dar nu multe dar orcum tuningu atrage orce ochii,in timpul asta nu am fost oprit de politia de acolo desi eram curios ce ma intreaba sau ce imi spune orcum mare lucru nu are ce sa-ti faca,am parcat intr-o parcare cu plata si nu am fost amendat desi masinile cu nr.de italia care nu aveau tiket erau cu eu fiind din ro.unde sami faca amenda pe ce adresa le-am zis ca stau doar 5 min.daca nu fami amenda si el mia zis si unde sati fac amenda pe ce adresa?eu iam zis pe care vrei si scrie o suma cit scrie pixu... deci mia placut sa-mi fac decap cu ei dar de politie nu am dat sa vad ei de ce se leaga nu ca nu aveau dece sa se lege....daca mai eram acolo treceam pina la (cosminel) ca doar 100 km ma desparteau de roma...
Comment
-
Salut Cosmin,amvrut sa te sun inainte de a pleca,dar am avut extrem de muulta treaba si pur si simplu am omis.In primul rand vreau sa iti urez multa bafta acolo unde ai ajuns,iar in al doilea rand sa ai grija in continuare de masinuta.Vad canu ai ajuns bine si te ai si apucat de treaba,FELICITARILE MELE.Arata italienilor ca si romanii au masini frumoase si intretinute.Sa ai parte numai de realizari si de succese.sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.
Comment
-
multumesc ciumeg,multa sanatate
din cate vad eu italienii nu prea sunt cu tuningul ei au foarte multe masini mici precum fiat,ford ka,dar unii mai intorc capul dupa mine,probabil jantele ies in evidenta
mi-a zis un sofer de autocar ca se pot lua carabinieri de mine din cauza jantelor fiindca la ei e regula sa nu iese janta afara mai mult decat aripa si la mine ies cam 2 cm,daca e sa am probleme cred ca o sa le schimbsigpic
Comment
Comment