DAC-ul Meu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by cosminel View Post
    zilele astea am revopsit bara fata si am modificat grilele
    Salut!Foarte aranjata masina ta bara ai revopsit-o la service presupun,ce parere ai de calitatea serviciilor oferite de service-urile de acolo in comparatie cu cele de la noi?
    sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

• Bravo jupi faci treaba buna arata super .

Comment

• Alex_MIU-e vopsita de fratele meu aici la garaj unde lucrez,am vopsito fiindca avea lovituri de la pietricele
        anonimboy-sigur arata bine? ca daca nu o schimb pe casco in august si o fac la fel
        sigpic
        Stiu ca sunt prost,dar cand ma uit in jur prind curaj

Comment

• Sigur arata bine,ai incredere.Astazi am ajuns si eu la intilnire,dar sa stii de la mine, SE SIMTE LIPSA TA.

Cosmin, numerele cum le ai prinse pe masina. MERSI.
          Last edited by leo_negrescu; 7 November 2010, 23:32. Reason: Automerged Doublepost
          sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.

Comment

• ciumeg-cu banda dublu adeziva
            sigpic

Comment

• ooooooo daaaaa, frumoasa grila fagure, se potriveste perfect cu cea de la bara mcv, sandu golanu stile!!!!
              sigpic
              The MVP

Comment

• da bn grila !!!
                bafta
                sigpicFGA-ul meu ... http://www.loganclub.ro/forum/tr_93_...9.html?t=25709

Comment

• Ai vazut ca am dreptate, nu trebuie sa o refaci.

Acum imi pare rau ca nu am colaborat mai mult.

Sper sa o pot face cu ceilalti membrii ai logan clu craiova.
                  Last edited by leo_negrescu; 9 November 2010, 23:11. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• o mica schimbare de nick si de thread.mai decent.

Uite ca am ajuns la faza de avansat.multumesc tuturor pentru ca au avut rabdare si intelegere cu mine si cu ce am putut sa debitez.
                    Last edited by leo_negrescu; 11 November 2010, 23:59. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Din cate stiu nu prea e nimic de MCV asa ca nu e sandu golanu style ;)
                      fara linkuri externe in semnatura

Comment

• mie mi-a placut foarte mult fagurele asta fiindca este foarte apropiat ca dimensiuni cu cel dintre proiectoare,de aceea am renuntat la grile
                        sigpic

Comment

• Te salut cosmin.ce mai faci?

Comment

• Salut cosmin. Spune-mi si mie de unde ai luat pragurile te rog.

Comment

• leo_negrescu-bine fac mersi,ieri la putinele mele iesiri in trafic,ma lovit un italian cu o alfa romeo in bara bata facand o manevra in parcare,dar nu e ceva grav,putina vopsea sarita
                              florinneny-pragurile sunt de la un baiat de pe forum
                              sigpic

Comment

• super faine jentile
                                sigpichttp://www.loganclub.ro/forum/my_rid...2.html?t=27652

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google