DAC-ul Meu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Senzatie masina asta
    Cum ai reusit sa mai scapi de 2 cm?

Comment

• Cred ca ori a taiat din arcuri..ori a puse gume mai mici
      Cosminel ne ajuti ?
      sigpic
      "BRABUS" STYLE

Comment

• arata foarte bine ! sa te bucuri de ea cat mai mult ...
        Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• Imi place tare mult masinuta n am ce zice . Numai bine
          Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

• eu am h&r si am taiat o spira
            sigpic
            Stiu ca sunt prost,dar cand ma uit in jur prind curaj

Comment

• sa ai grija de masina e prea frumoasa

Comment

• Mishu-cu siguranta o sa am grija de ea

ieri dupa ce am ajustat arcurile am facut o tura mica cu masina si totul parea ok,dar azi am facut un drum mai lung si pot spune ca am avut o surpriza.....masina topaie mai rau,suspensia e mai tare
                sigpic

Comment

• Meserie..vezi ca s-a asezat pe tampoanele de la amortizoare....taie-le cate un "tampon".
                  Bafta.
                  Attached Files
                  sigpic
                  "BRABUS" STYLE

Comment

• meama ce golancrima,fortafix cum imi place mie...mai putin geamurile preferam folia!jantele si garda la sol fac toti banii
                    AdY_JmL_2015

Comment

• am taiat un tampon,dat tot mi se pare mai tare,ori cum nu este rau,numai ca difera putin fata de prima data
                      sigpic

Comment

• Cosmin de data asta ti-am votat in Craiova masina ca fiind cea mai cea.the best of the best.Cu ocazia asta sper sa il intarat mai rau pe Silviu.Ti-am mai spus faci ce faci si ajungi sus.
                        sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.

Comment

• Originally posted by leo_negrescu View Post
                          Cosmin de data asta ti-am votat in Craiova masina ca fiind cea mai cea.the best of the best.Cu ocazia asta sper sa il intarat mai rau pe Silviu.Ti-am mai spus faci ce faci si ajungi sus.
                          ce vot?
                          nu inteleg
                          cu siguranta din Italia e cel mai frumos logan fiindca nu am vazut nici un logan ph1 iar ph2 am vazut vreo,dar am vazut foarte multe duster si sandero
                          sigpic

Comment

• un vot intre mine si cativa membrii ai clubului.discutii libere.

Comment

• zilele astea am primit un set de difuzoare Magnat Dark Power 216,iar azi am profitat de vremea frumoasa si le-am montat pe usile din fata
                              pentru vechile difuzoare sony am gasit un loc foarte bun pe usile din spate
                              scuzati masina murdara dar aici a plouat 2 zile continuu
                              Attached Files
                              sigpic

Comment

• foarte frumos,sigur ai o auditie de invidiat la tine in masina.mizeria este de inevitat iarna,nu-ti face probleme.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google