DAC-ul Meu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Salut Cosmin.
    Cum ai dat gaurile pt tweetere? Cu ce?

Incap oriunde in zona aceea unde e oglinda? Ca tabla usii e putin bombata in unele zone.

Pe spate cum le-ai montat?
    Cumpar volan de Duster

Comment

• Originally posted by cosminel View Post
      zilele astea am primit un set de difuzoare Magnat Dark Power 216,iar azi am profitat de vremea frumoasa si le-am montat pe usile din fata
      pentru vechile difuzoare sony am gasit un loc foarte bun pe usile din spate
      scuzati masina murdara dar aici a plouat 2 zile continuu

Salutare. Am si eu o intrebare?

Cum de ti-ai vopsit fetele de usa negre?

Arata super asa. Cu ce fel de vopsea, Nu se cojeste in timp?

Comment

• ce fel de mocheta e aia ? cat costa? arata super
        " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Eu am de mult modelu asta de boxe pe masina si sunt foarte multumit.Sa le sapanesti sanatos

Comment

• leo-da acum pot spune ca se aude bine muzica,singurul lucru care nu imi place este ca am 3 firme diferite de difuzoare magnat,sony,pioneer
            soboBN-garuile le-am dat cu un cutter iar modelul asta de tweetere se poate monta oriunde fiindca sunt subtiri
            adicata2003-fetele sunt vopsite cu negru mat iar in timp mai trebuie vopsite fiindca se mai sterg
            Tudor-mocheta nu ma costat nimic,ea normal este mocheta pt autocare foarte rezistenta,cred ca se gaseste si in comert
            anonimboy-stiu,ca fara ajutorul tau nu le aveam,multumesc
            sigpic
            Stiu ca sunt prost,dar cand ma uit in jur prind curaj

Comment

• frumoase scaune ai
              AdY_JmL_2015

Comment

• nu este nicio problema asa iti poti da seama pe ce firma poti merge pe viitor.
                azi am montat si eu xenonul pe masina,iar datorita tie si lui silviu nu am mai dat bani la montaj.MERSI,RAMAN DATOR ,BEM O BERE MARE CAND VII IN TARA.
                sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.

Comment

• Frumoase rau fetele de usa cum arata acum. Ma bate si pe mine gandul, dar ma mai gandesc.

Comment

• in curand o mica surpriza din partea mea si a lui Silviu,mica,mica dar speram sa-ti placa.

Comment

• abia astept surpriza
                      sigpic

Comment

• salut cosmin,ce mai faci?ne mai arati si noua masinuta?

Comment

• frumoasa masina ai voie sa faci interioru la far negru daka ai xenon?

Comment

• leo_negrescu - da o sa ti-o arat dupa ce montez cele primite
                            92 AND - nu ai voie sa faci nimic
                            sigpic

Comment

• Asteptam pozeee !
                              Foarte frumoasa masina !

Comment

• Originally posted by CSH View Post
                                Asteptam pozeee !
                                Foarte frumoasa masina !
                                inca nu am montat cadoul de la KID si MCN fiindca imi e greu sa demontez bara,dar in schimb am reusit sa sterg ionizarea dupa geamuri si am trecut la folie
                                am sters doar lateralele spate,iar saptamana asta va urma si luneta
                                Attached Files
                                Last edited by cosminel; 18 March 2011, 21:49.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google