Fata-spate normal
DAC-ul Meu
Collapse
X
-
2 ore jumatate .. am citit fiecare post .. am vazut fiecare poza .. si totusi cred ca mai stau inca 2 ore jumate sa o iau de la inceput .. Fenomenal loganul tau ! felicitari !
Comment
-
Multumesc mult de aprecieri
Saptamana trecuta am schimbat si distributia pentru a doua oara la 95000 km. Am schimbat-o mai devreme din cauza fricii,vazand ca sa rupt la mai multi colegi de pe forum.
Cat de curand DAC-ul va schimba soferul,o voi da sotiei mele,eu dorind sa imi cumpar alta,dar alta marcaAttached Filessigpic
Stiu ca sunt prost,dar cand ma uit in jur prind curaj
Comment
-
Din pacate trebuie sa renunt la jantele OZ,pentru doritori jantele sunt de vanzare. Jantele au 3000 km rulati in Italia deci sunt ca noi,nu au nici cea mai mica zgarietura. Pretul cerut de mine este 700€ fara anvelope si 800€ cu anvelope infiniti 205/40/17, anvelopele sunt foarte bune ca floare(uzura).
Accept si schimb cu jante pe 15 incaltate cu anvelope 185/65/15 + diferentasigpic
Comment
-
Eu din pacate nu am ajuns,a ajuns doar masina. Masina va ramane in craiova,o va folosi sotia mea. Dupa o saptamana de romania,deja sa ales cu 2 usi zgariate. Cred ca nu le este pe plac la toata lumea ))sigpic
Comment
-
Asta este noua mea masinaAttached Filessigpic
Comment
-
Comment