te salut treaba buna cu capitonarea capotei dai bice ca vin si urmatoarele saptamini numa sa nu te plictisesti
DAC-ul Meu
Collapse
X
-
-
gata am reusit.
vreau sa prezint si eu ultimele modificari ale DAC-ului meu
1. bara fata de MCV vopsita in culoarea masinii
2. toba sport (facuta de mine)
3. cip tuning (dimsport)
saptamana asta urmeaza sa vopsesc toata bara spate in culoare masinii si bandourile de pe usi la fel,sper sa iese bine.sigpic
Stiu ca sunt prost,dar cand ma uit in jur prind curaj
Comment
-
hai ca de cand asteptam sa gasesc si eu un logan culoarea mea preferata dupa cum observi.l-mi plac modificarile mai ales plafonul si ceasurile. Spune-mi te rog cat te ajuta filtrul de aer sport ( se simte ceva ln demaraj ceva caluti). Succes ln continuare si mai astept poze cu modificari .
Comment
-
Originally posted by zek83 View Posthai ca de cand asteptam sa gasesc si eu un logan culoarea mea preferata dupa cum observi.l-mi plac modificarile mai ales plafonul si ceasurile. Spune-mi te rog cat te ajuta filtrul de aer sport ( se simte ceva ln demaraj ceva caluti). Succes ln continuare si mai astept poze cu modificari .
Originally posted by male_valy View PostSalut. Frumos ai modificat masina. Ce tub ai folosit pentru filtru si la ce pret? Spor in continuare.
Originally posted by dan.moraru View PostSalut,misto masina am vazut-o de multe ori.Nu te-ai gandit sa pui plasa la grila si sa scapi de emblema Dacia?
Originally posted by anonimboy View PostArata super masinuta si pot spune ca trage cam la fel de binesigpic
Comment
-
zilele aste am modificat tubulatura filtrului de aer,am facut una de inox,si am vopsit si spoilerul spate.
Poate ma ajutati si pe mine ca nu stiu ce sa fac. Ce ziceti sa vopsesc manerele usilor si oglinzile in culoarea masinii?sigpic
Comment
Comment