DAC-ul Meu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

te salut treaba buna cu capitonarea capotei dai bice ca vin si urmatoarele saptamini numa sa nu te plictisesti
    Powered by LSS
    http://img444.imageshack.us/img444/7...c127494gif.jpg

Comment

poate cineva sa ma ajute? nu mai pot pune poze pe nici un thead.
      sigpic
      Stiu ca sunt prost,dar cand ma uit in jur prind curaj

Comment

trebuie sa fie mai mici pozele 1500x1500 ca marime
        sigpic #

Comment

Originally posted by adimrv View Post
          trebuie sa fie mai mici pozele 1500x1500 ca marime
          ok mersi incerc
          sigpic

Comment

gata am reusit.
            vreau sa prezint si eu ultimele modificari ale DAC-ului meu
            1. bara fata de MCV vopsita in culoarea masinii
            2. toba sport (facuta de mine)
            3. cip tuning (dimsport)
            saptamana asta urmeaza sa vopsesc toata bara spate in culoare masinii si bandourile de pe usi la fel,sper sa iese bine.
            Attached Files
            sigpic

Comment

frumoasa masina si felicitari pentru achizitii ...imi place de tine ca ai ambitie sa o faci si o ingrijesti.multa bafta la ce tiai propus si multi km fara probleme....
              sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

bravo pt masinuta , ingrijita frumoasa etc. spor la modificat in continoare!
                sigpic #

Comment

hai ca de cand asteptam sa gasesc si eu un logan culoarea mea preferata dupa cum observi.l-mi plac modificarile mai ales plafonul si ceasurile. Spune-mi te rog cat te ajuta filtrul de aer sport ( se simte ceva ln demaraj ceva caluti). Succes ln continuare si mai astept poze cu modificari .

Comment

Salut. Frumos ai modificat masina. Ce tub ai folosit pentru filtru si la ce pret? Spor in continuare.

Comment

Salut,misto masina am vazut-o de multe ori.Nu te-ai gandit sa pui plasa la grila si sa scapi de emblema Dacia?
                      sigpic
                      https://www.facebook.com/ornamentegradinacraiova/
                      http://www.loganclub.ro/forum/my_rid...0.html?t=32360

Comment

filtrul te ajuta in cuplu mai mult creste mai repede in ture,si sunetul e belea cum se aude,dar daca vrei sa se cunoasca mai bine dai catalizatorul jos...
                        sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

Arata super masinuta si pot spune ca trage cam la fel de bine

Comment

Originally posted by zek83 View Post
                            hai ca de cand asteptam sa gasesc si eu un logan culoarea mea preferata dupa cum observi.l-mi plac modificarile mai ales plafonul si ceasurile. Spune-mi te rog cat te ajuta filtrul de aer sport ( se simte ceva ln demaraj ceva caluti). Succes ln continuare si mai astept poze cu modificari .
                            multumesc pentru apreciere. despre filtru nu prea ami dau seama de putere dar despre sunet pot sa ati spun ca se aude super,cei care nu stiu prea multe despre filtre sport ami zic ca se aude toba.

Originally posted by male_valy View Post
                            Salut. Frumos ai modificat masina. Ce tub ai folosit pentru filtru si la ce pret? Spor in continuare.
                            mersi. tubul este unu de PVC dar sper sa il schimb cu timpul.

Originally posted by dan.moraru View Post
                            Salut,misto masina am vazut-o de multe ori.Nu te-ai gandit sa pui plasa la grila si sa scapi de emblema Dacia?
                            cu timpul o sa urmeze si aia. tu de ce nu vi la intalniri?

Originally posted by anonimboy View Post
                            Arata super masinuta si pot spune ca trage cam la fel de bine
                            mersi mult,si a ta este foarte frumoasa,cand ati dai jos jantele te provoc la o liniuta
                            Last edited by cosminel; 1 June 2009, 20:45. Reason: Automerged Doublepost
                            sigpic

Comment

Frumoasa foc masina !

Comment

zilele aste am modificat tubulatura filtrului de aer,am facut una de inox,si am vopsit si spoilerul spate.

Poate ma ajutati si pe mine ca nu stiu ce sa fac. Ce ziceti sa vopsesc manerele usilor si oglinzile in culoarea masinii?
                                Attached Files
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google