Am revenit cu poze noi cu oglinzile vopsite si nichelul din bara vopsit in culoarea masinii.
DAC-ul Meu
Collapse
X
-
foarte bine a iest noul luc dar eu zic sa incerci sa faci si pleoapele la culoarea masini se vede diferenta de culoare, bafta in continuare
Comment
-
Originally posted by alin_ti_1031 View Postsi pozele spion place la nebunie ,asa vreu si eu
Azi cred ca reusesc sa fac si eu poze.
Dupa cum se vede mi-au ,,furat,, emblema cu Dacia de pe bara fata si sunt bucuros. O sa revin cu poze mai clare curand.sigpic
Stiu ca sunt prost,dar cand ma uit in jur prind curaj
Comment
-
Dupa cum am promis revin cu poze noi.
Intre timp au venit si amortizoarele,Bilstein B8,maine la prima ora dau cu ele pe masina.
Kyd-ule sa nu uiti trusa acasa.Last edited by cosminel; 4 December 2009, 21:39.sigpic
Comment
-
poze cu amortizoareleAttached FilesLast edited by valeriuciprian; 4 December 2009, 22:19.sigpic
Comment
-
Mersi. Nu stiu ce sa zic de oglinzi,cred ca sunt cam mari cele de Prestige. Dar cine stie ce va urma.Last edited by valeriuciprian; 4 December 2009, 22:20.sigpic
Comment
-
Originally posted by radu2008 View PostFrumos a iesit masca ,releritor la oglinzile de MCV sunt o investitie super utila ma refer la ce mare este diferenta la vizibilitate intre acestea si cele mai mici la fel si eu le-am schimbat si nu imi pare rau!sigpic
Comment
Comment