DAC-ul Meu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• f bine dau pe masina ! felicitari...
    sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Faine rotile, sa ai grija de ele ...
      9! 9! 9!
      sigpic

Comment

• Azi am montat pedalele,o sa revin cu poze maine. Am dus bara spate la service sa o revopsesc fiindca am dezlipit stikerele dupa ea si s-a luat putin vopseaua. Sper sa iese bine.
        sigpic
        Stiu ca sunt prost,dar cand ma uit in jur prind curaj

Comment

• salutare! ti-am zis ca arata foarte bine cu noile jante cu distantierele ce ai rezolvat punele sus si baga niste poze bafta in continuare si sa le stapinesti sanatos
          Powered by LSS
          http://img444.imageshack.us/img444/7...c127494gif.jpg

Comment

• Originally posted by marin_tm View Post
            salutare! ti-am zis ca arata foarte bine cu noile jante cu distantierele ce ai rezolvat punele sus si baga niste poze bafta in continuare si sa le stapinesti sanatos
            Cu distantierii nu am facut nimic fiindca imi trebuie inele de ghidaj si prezoane si nu am avut timp sa cumpar.
            sigpic

Comment

• Superba masinuta , incearca vopsirea manerelor in culoarea masinii.
              sigpic

Comment

• Distantiere??? de cat !? sigur n-o sa-ti atinga la balon de 215 ? :|
                sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Originally posted by Thejock3r View Post
                  Distantiere??? de cat !? sigur n-o sa-ti atinga la balon de 215 ? :|
                  Eu sper sa nu atinga,distantierii sunt de 2 cm,i-am primit gratis de la fratemeo,deci nu am de pierdut nimic daca nu merg fiindca nu am dat bani pe ei. Azi rezolvai cu inelele de ghidaj,imi facu un prieten din inox.
                  Distantierii sunt din aluminiu,universale. In poze se vad mai urate,fiindca sunt murdare de vopsea si de ceva depunere,cu putin smilgher ies ca noi.
                  Attached Files
                  sigpic

Comment

• Poze noi cu distantierele curatate si pedalele montate.
                    Attached Files
                    sigpic

Comment

• arata m,arfa! dar..sus intre cauciuc si aripa mai sunt 2 cm liberi ? ma refer la aripa spate... sau ii vei monta pe fata..?
                      sigpic

Comment

• Ieri am montat si distantierii,pot sa spun ca imi place la nebunie cat a iesit roata in afara,a iesit exact cum imi doream.
                        De precizat ca am pus doar pe spate.
                        Attached Files
                        sigpic

Comment

• arata bine, pe fata nu ai pus, nu? s-a discutat de forum despre avantajele/dezavantajele montarii unui set de distantiere decat pe 2 dintre roti, sper ca ai citit. vroiam sa te intreb, cat au costat prezoanele lungi? ms

Comment

• frumoasa masina exact culoarea ca la mine rosu toreador vad ca ai avut si eleron ca al meu super ai gusturi bune spor la tunareala

Comment

• bravo cosminele, se vede misto, si eu cam intro saptamana o sa-mi montez, sunt la facut.BAFTA.
                              "Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic

Comment

• Multumesc baieti.
                                Prezoanele au costat 12 lei bucata.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google