foarte misto dau!!! felicitari!!
DAC-ul Meu
Collapse
X
-
mama da ce fain dau jantele alea cu tot cu gumele alea si cu distantiere .....arata beton pe spate ! de stabilitate nu mai vorbesc ! zici ca esti lipit de asfalt acum ! is tare curios cum o sa se comporte la gropi garda aia ! imi place mult masina ta !sigpic
Comment
-
tm80mat odata cu montarea distantierelor a castigat doar la imagine, la stabilitate a pierdut. e un topic intreg despre montarea distantierelor, citeste-l .
cum e cu gropile acu cu 45'? e prea rigida? e mare diferenta dintre dimensiunea precedenta (205/50/16) si cea actuala la confort?
Comment
-
Nu stiu ce sa zic despre stabilitate nu am mers foarte mult cu ele,cat despre diferenta dintre anvelope,sa sti ca esta diferenta mare,se simt gropile mai rau si parca este mai greoaie cu jantele astea pe 17.sigpic
Stiu ca sunt prost,dar cand ma uit in jur prind curaj
Comment
-
Foarte frumoasa masina!Felicitari!
Am vazut cateva pagini mai in spate ca ai vopsit panourile usilor negre.Poti sa ne spui pasii pe care i-ai urmat...degresare daca da cu ce, matuire etc.
MultumescVand cotiere Speed cu intaritura metalica la super pret!
Comment
-
Arata foarte bine si fii sigur ca n-ai pierdut la stabilitate deloc, dimpotriva, daca ii pui un set si pe fata vei vedea ca pe curbe masina va merge divin.
Comment
-
Cosmin niste poze de la mineLast edited by Co5m1n; 14 March 2010, 22:55.fara linkuri externe in semnatura
Comment
Comment