DAC-ul Meu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by sKyb0y View Post
    salut
    imi place masina cum ai facut-o. iubesc la nebunie culoarea aceasta (asa am si eu loganul).
    am cateva intrebari:
    - cat ai dat pe bara si cat te-a costat vopsitul ei si al elemetelor negre
    - captuseala la capota are pana la urma vreun efect ?
    - cat au costat lupele daca nu sunt prea indiscret. iar farurile sunt cele stock facute negre ?
    - pragurile sunt home made?
    Bara am schimbato pe casco,iar partile negre nu m-au costat foarte mult fiindca am un prieten vopsitor si ma costa de exemplu 50 lei sa vopsesc o bara(manopera).
    Captusala are efect,cel mai mare efect la avut odata cand am uitat ceva pe calculator,acolo langa baterie si daca nu era captusala aia pot sa spun ca se umfla rau capota cand am inchiso. Cred ca patentul l-am uitat nu mai stiu, deci e buna zic eu.
    Lupele au costat 550 lei,iar farurile sunt cele stok
    Pragurile sunt originale dacia.
    sigpic
    Stiu ca sunt prost,dar cand ma uit in jur prind curaj

Comment

• da-mi si mie detalii cum ai schimbat-o pe casco pe privat daca nu doresti aici ms mult
      From Miami 2 Ibiza
      Voucher
      http://i39.tinypic.com/302s7zr.png

Comment

• Salut, frumoasa masina. Cum se vede semnalizarea in fata? Telescopul de la capota de la ce masina ii?

Comment

• cosminel: sal ....frumosa masina...chestia aia de langa baterie ...patratoasa...e de la instalatia de xenon!?

Comment

• Foarte frumoase farurile, sa te bucuri de ele!

Comment

• Renault- Semnalizare se vede foarte bine nu sunt probleme,iar telescopul este de matiz.
              alexandru1- Mersi,chestia de langa baterie este de la xenon.
              jelly- Multumesc,chiar sunt mandru de cum au iesit.
              sigpic

Comment

• facuta cu bun gust si stil, superba masina man , mult noroc in ce ti`ai propus in viitor la ea

Comment

• Salut COSMIN,este clar ca tu si cu SILVIU aveti cele mai frumoase masini din L.G.C.
                  Si de asemenea vine repede din spate si ALIN.Se vede clar ca va place Loganul.Spor la treaba in continuare.Eu pot spune ca sunt mandru de masinile astea care fac parte din LOGAN CLUB CRAIOVA.
                  Astazi am montat si eu amortizorul pentru capota.MERSI PENTRU SFATURILE DATE.
                  sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.

Comment

• imi place la nebunie cum ai facuto de data asta vin la intalnire ca sunt liber ca so vad live cu noul look
                    sigpicyahoo messanger :goody7ronaldo

Comment

• ciumeg-multumesc pentru aprecieri,sti ca poti apela oricand la mine daca ai nevoie de ajutor.
                      victor-nu ai mai trecut de ceva timp pe la mine,ori cum ne vedem duminica si mai vb.
                      sigpic

Comment

• frumoasa masinuta ta...imi place bafta in continuare la modificat
                        Schimb lumini la bord ... logan si alte modele de masini,in general, dupa 2003 ...activez computer bord logan 0784807907

Comment

• iulyancosty- Multumesc. Si a ta e foarte frumoasa. Bafta in continuare si tie.
                          sigpic

Comment

• Zilele astea am reusit sa prelungesc si capota.
                            Attached Files
                            sigpic

Comment

• arata ff bine , dar ai grija la faruri inafara localitatii ;)

Comment

• nota 10 a iesit super frumos bafta in continuare
                                sigpicyahoo messanger :goody7ronaldo

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google