Golanu Kiss

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• dany... lupele au fost la acelasi pret...
    Attached Files
    low....&.....slow

Comment

• acelasi pret insemnand cat?
      si care e diferenta intre g3 si g5? ca vreau si eu sa achizitionez un kit dar nu stiu totul despre ele
      sigpic

Comment

• in juru a 500 de lei nicu...
        pai diferentele ar fi ca lupa de la g5 este mai mare la fel si angelu.,ca astea de la g5 folosesc un bec d2s/d2r(nu mi-am dat seama de care este)fata de becul ala ciudat de la g3..dar g3 pare mai bine lucrata..toata fiind din metal...depinde fiecare ce anume vrea...cu g3 nu umpleam golul ramas in far si d-aia am optat pt g5..ca si lumina mi se pare ca lumineaza ceva mai bine g5
        low....&.....slow

Comment

• pai si ceva g5 mai de calitate nu s.ar gasi?
          sigpic

Comment

• sa nu crezi ca g5 st ceva naspa.lupa e la fel lucrata diferenta este ca in zona unde este angelu la g3 este metalic si la asta e plastic
            Last edited by alexutzu; 8 May 2011, 22:53.
            low....&.....slow

Comment

• daca doar zona aia e din plastic, m.am linistit, sa.ti lumineze drumurile multi kilometri de acum inainte
              sigpic

Comment

• arata super lupele...ochioasa rauam o intrebare de unde ai luat grila din bara cat a costat si cum se monteaza?presupun ca se decupeaza cea veche dar asta cum vine asa la fata?ms!
                AdY_JmL_2015

Comment

• tare! sa le stapanesti sanatos nenea ;)
                  era de asteptat sa dea mai multa lumina astea

Comment

• @icstream...grila a fost 120 de lei parca o am de vreo 2 ani...ca s-o montezi trebuie taiata grila veche si asta se prinde prin autofiletante
                    ms cata ..te astept la montaj pt g3
                    Last edited by alexutzu; 9 May 2011, 11:01.
                    low....&.....slow

Comment

• cateva poze proaspete...am imbracat elemntele de la bord cu acelasi mateial cu care am facut si stalpii si cum este facut si plafonul...astfel am rezolvat cu zgarieturile de pe airbag si restu de elemente
                      am montat si termometrul..mii de multumiri fratello
                      Attached Files
                      low....&.....slow

Comment

• frumoasa serigrafia de duster, dar am o nelamurire, plusul ala, sau ce e de pe bord, lasa airbag.ul sa sparga plasticul?
                        sigpic

Comment

• da ca am taiat pana aproape de rupere materialul cam pe unde zic eu ca ar sari airbagu ..adica unde e partea aia moale..mai anume unde vezi dunga aia
                          low....&.....slow

Comment

• imi "super" place interiorul ...bravos

in legatura cu ce te-am rugat eu, ce se mai aude ? stii tu despre ce vb ...
                            Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• frumos,dar am observat ca mai ai un displei ce iti arata 23,8,ce itii indica si cum la-i pus

Comment

• Din cate am mai vazut pe forum valorile alea din bord sunt grade nu?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google