Golanu Kiss

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Fratica, dar nici tu nu stai rau deloc!
    Abia astepy s-o vad pe"roza" ta la brasov!!!!!
    Frumoasa foc si alta nu!!!!
    Felicitari!
    aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

Super frumos!!!

Comment

am vazut-o ieri.frumoasa fara scrisu chinezesc.da azi lipim...surpriza?
        [img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]

Comment

ma eu zic ca in seara asta le punem sa prindem oleac de lumina
          low....&.....slow

Comment

poze cu "roza" curata si pregatita pentru brasov
            Attached Files
            low....&.....slow

Comment

e, altceva cu pata aia neagra pe laterale...nu ai vrut sa scrie LOGAN CUP pe stickere?

Comment

astea au fost puse doar de proba sa vad cum da pe masina...luni ma duc sa le pun pe alea cu logan cup scris in ele
                low....&.....slow

Comment

Frumoasa alex , mi`ai dat ideii cu vopsitu butoanelor de la clima si rama de la mp3 )
                  asa ai vrut sa`ti spui stikerele ? pe laterale la bara ??
                  zi`mi cum ai facut cu fetele de usi...cum le`ai pregatit..cate spray-uri , etc.
                  ms , si numai bine in continuare.

Comment

Arata super negre fetele de usi cu ce fel de vopsea le-ai facuut si cat te-a costat?

Comment

pai am pus doar un sticker...restu maine cand pun definitiv alea cu logan cup...eu m-am cam grabit la fetele de usa.nu am dat atentie prea mare prepararii...adik am sters bine diluant de vopsea..si dupa am dat doar 1 singur strat de primer(marea mea greseala)si 1 strat de vopsea...da la vara o sa le fac ca la carte...
                      low....&.....slow

Comment

pai dc zici ca marea mea greseala ? nu au iesit bine.
                        ca vad in poza ca sunt ok.
                        sau la prima atingere cu piciorul cand cobori se ia vopseaua ?
                        cred ca sa nu ai probleme cu stergearea vopselei trebuie 2 maini de primere si 2-3 de vopsea dupa caz.

Comment

pai cand mi-au spart masina..a trebuuit sa dau fata de usa jos...si a crapat vopseaua......ca sa nu ai probleme ca o sa crape...vreo 4 maini de primer..
                          low....&.....slow

Comment

ma tu chiar te-ai apucat serios de roza.cam proasta influenta mea:-p .oricum ai numa idei bune.tre sa ma ajuti si pe mine olea la interior,ca al tau e cam...frumusel
                            [img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]

Comment

Arata foarte bine imi place cum au iesit fetele de usi sa o stapanesti sanatos si la multi km fara evenimente imi pare bine ca neam cunoscut la pitesti cand am plecat la brasov la intalnire bafta la tunarit

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google