Cam lipsesc finisajele la interior sau celputin asa pare din poze si deobicei in poze nu se vad prea bine detaliile marunte.Exteriorul este frumusel.
Golanu Kiss
Collapse
X
-
-
gogole,nota10.cand te-am cunoscut erai baiat cuminte.vad ca o iei razna.mult spre bine.bravo.
p.s.iti multumesc mult pentru sustinere azi.a contat enorm.si pt tine m-a lasat doamna.[img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]
Comment
-
buna treaba ai facut la masina!te felicit!panourile de usa arata super la fel si jantele!mai folie si arcuri si e superba!sa o stapanesti sanatos si cat mai multi km fara incidente!
P.S. acuma ca e caldura nu miroase vopseaua de pe panouri ca si eu as vrea sa-mi fac da mi-a zis cineva ca o sa se simta mirosuGlory. Glory Man United!!!!United We Stand!!!!!!
Comment
-
ms pervert_dory... nu se simte absolut nimic..daca le lasi sa se usuce nu e nici o problema...
sper sa urmeze cat de curand arcurile inca nu's hotarat eibach say h&rlow....&.....slow
Comment
-
Salut! imi plac f mult jantele ;) Ca arcuri iti recomand H&R CHiar daca sunt putin mai rigide ca eibach..lasa masina indeajuns de mult cat sa arate super bine! iar cu jantele pe 16" efectul e garantat!
Ps. parerea measigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
da frumoase si masina arata bine,jantele chiar daca sunt pe 16 dau impresia de 17 si arata ff bine ,cauciucurile late ...........e chiar bine .
Daca imi poti da detali in legatura cu pretul si de unde le-ai luat ,daca mai sunt modele .....??!! multumesc anticipatsigpic
Comment
-
mai nou a primit o finala aspec...urmeaza sapt viit tubulatura inox si filtru sport raid..pun niste poze si un filmulet cu toba..
ps:scuzati claritatea sunt facute cu telefonu ca m-a lasat aparatu fotolow....&.....slow
Comment
Comment