da, ala e termometru
Golanu Kiss
Collapse
X
-
Originally posted by alexutzu View Postin juru a 500 de lei nicu...
pai diferentele ar fi ca lupa de la g5 este mai mare la fel si angelu.,ca astea de la g5 folosesc un bec d2s/d2r(nu mi-am dat seama de care este)fata de becul ala ciudat de la g3..dar g3 pare mai bine lucrata..toata fiind din metal...depinde fiecare ce anume vrea...cu g3 nu umpleam golul ramas in far si d-aia am optat pt g5..ca si lumina mi se pare ca lumineaza ceva mai bine g5
Comment
-
salut
de cat sunt lupele 35w sau 55w? si apropo balastri de care sunt digitali etc ? apropo cam cat costa un montaj pt un bucurestean ?
Comment
-
Originally posted by solano View Postalex, si g3 tot bec d2s are.
@icstream..ideeaa fost sa nu mai apara zgarieturile de pe bord si doar asa am reusit.
@skyboy..lupele sunt de 35w si balast am avut eu d-ala normal(nu cred ca-i digital)...pt montaj vezi ca ai baieti in bucuresti care sa baga...mai aume ady-bac...vb cu elLast edited by alexutzu; 14 May 2011, 00:21.low....&.....slow
Comment
-
multumiri casillo pt proiectoare ...am pus xenon de 35w 4300k si pe proiectoare...muult mai bine decat cu 6000klow....&.....slow
Comment
-
se stie ca xenonul de 4300 este cel mai ok ... de la 4300k in sus, e "da fitze"
Comment
-
Aprinde proiectoarele si stai in fata masini la 50 de metri,daca te deranjeaza ...e "bine".(ma indoiesc sa nu deranjeze ).
Oricum daca as fi gabor le-as lua taloanele la toti cu xenon in proiectoare si in far (fara lupa)Last edited by matheo66c; 19 May 2011, 23:09.sigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
Comment