Golanu Kiss

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• da, ala e termometru
    sigpic

Comment

• meserie ai facut ceasurile !

Comment

• Originally posted by alexutzu View Post
        in juru a 500 de lei nicu...
        pai diferentele ar fi ca lupa de la g5 este mai mare la fel si angelu.,ca astea de la g5 folosesc un bec d2s/d2r(nu mi-am dat seama de care este)fata de becul ala ciudat de la g3..dar g3 pare mai bine lucrata..toata fiind din metal...depinde fiecare ce anume vrea...cu g3 nu umpleam golul ramas in far si d-aia am optat pt g5..ca si lumina mi se pare ca lumineaza ceva mai bine g5
        alex, si g3 tot bec d2s are.
        http://www.loganclub.ro/forum/masinu...an-t22792.html

Comment

• belea rau ceasuri le insa iddea cu materialul ala nu ma omor...de unde ai luat grila?
          AdY_JmL_2015

Comment

• salut
            de cat sunt lupele 35w sau 55w? si apropo balastri de care sunt digitali etc ? apropo cam cat costa un montaj pt un bucurestean ?
            From Miami 2 Ibiza
            Voucher
            http://i39.tinypic.com/302s7zr.png

Comment

• Originally posted by solano View Post
              alex, si g3 tot bec d2s are.
              te contrazic...iti araa becu de la g3 si becu de la g5 sa vezi ca este o diferenta enorma...d2s/d2r are adaptoru ala kre intre pe bec pe cand astea de la g3 este becu normal gen h1/h7/h4 cu mufele aferente
              @icstream..ideeaa fost sa nu mai apara zgarieturile de pe bord si doar asa am reusit.
              @skyboy..lupele sunt de 35w si balast am avut eu d-ala normal(nu cred ca-i digital)...pt montaj vezi ca ai baieti in bucuresti care sa baga...mai aume ady-bac...vb cu el
              Last edited by alexutzu; 14 May 2011, 00:21.
              low....&.....slow

Comment

• multumiri casillo pt proiectoare ...am pus xenon de 35w 4300k si pe proiectoare...muult mai bine decat cu 6000k
                Attached Files
                low....&.....slow

Comment

• mult mai bun in ce sens? oricum, da super cu xenon total
                  sigpic

Comment

• se stie ca xenonul de 4300 este cel mai ok ... de la 4300k in sus, e "da fitze"
                    Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• @nicu in sensu ca pe ploaia pe ceata se vede mai bine decat cu 6000 am prins si putina ploaie pe la mioveni si chiar se vad bine
                      low....&.....slow

Comment

• la asta ma asteptam si eu le xenonul "da fitze", fratemiu are de 8000k si am prins o ceata, si...iti cam dai seama
                        oricum, felicitari de achizitie si sa.ti lumineze drumul cu bine
                        sigpic

Comment

• si martorii de la bord sunt la fel de puternici ca becurile care le indica
                          super tare a iesit!
                          inca o data sar'na pt instalatie

Comment

• cata e de la aparat...
                            ma bucur ca esti multumit de lupe
                            low....&.....slow

Comment

• Aprinde proiectoarele si stai in fata masini la 50 de metri,daca te deranjeaza ...e "bine".(ma indoiesc sa nu deranjeze ).
                              Oricum daca as fi gabor le-as lua taloanele la toti cu xenon in proiectoare si in far (fara lupa)
                              Last edited by matheo66c; 19 May 2011, 23:09.
                              sigpic
                              "BRABUS" STYLE

Comment

• stai linistit doamnu ca am aprins proiectoarele pana acu de max 3 ori..le-am luat pentru orice eventualitate
                                low....&.....slow

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google