Logan Alb SB - 89 - ELA

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Nu, bibi are diesel aspirat
    @bibi: 9.22 pana la 100 ? sau 110 ? ( pe ceas).
    Sa revenim la topic, ca il stricat.

Comment

Parerea mea este ca nu are turbina.....Nu ma pricep dar totusi.......
      Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

Are turbo, si inca ce turbo.... Vb cu el pe PM.
        Parca am zis sa revenim la topic.
        Acesta este topicul masinii lui Ovidiu, deci toate discutiile despre masina lui trebuiesc purtate.

Comment

Ok....Dar daca te pricep zimi si mie daca are sau nu
          Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

Dieselurile de pa logan toate au turbo.

LE: Masina din filmulet ii a lui Crististreulea dci de 65cp remapat. Titlul de la filmulet de p youtube 0-100-110-120-130 Logan1.5dci 65 cai remapat
            2004 Dacia Logan 1.4MPi
            2006 Dacia Logan 1.5dCi
            2007 Opel Astra H 1.7CDTI

Comment

Cezar: Intercoolerul deocamdata e in stand-by deocamdata mai astept

Tudor_cj: Corect e masina lui Streulea. Si avand in vedere "statutul" lui pe forum il putem crede pe cuvant ca a facut testele cat se poate de corect, pe drum drept adica.

Bibi: Cred totusi ca a facut corect testele Streulea.

Si cred ca fiecare de pe aici stie ca orice dci e turbo, altfel ... N-am vorbii de performanta.
              Preferance - 83cp Chip Viata aici e scurta, asa ca ai grija unde "zbori".
              http://www.loganclub.ro/forum/logan_...ela-t7519.html

Comment

ok masinuta.. eleronul micut si finut..place...sa o tii mereu curata...ca e alba..si pretentioasa..
                sigpic

Comment

f faina masina sa ai grija de ea!
                  MIR.ul Meu http://www.loganclub.ro/forum/cam_as...61.html?t=3761

Comment

Merci baieti...asa e incerc sa o tin curata dar cu frigul asta e cam greu ca mi-o inghetat usile de 2 ori dupa spalare, doar pe spate asa ca dupa ce am mers o vreme cu ea s-a incalzit si dezghetat.

Comment

@ovimiha: de acord cu tine...desi a mea nu e alba, are strat simtitor de noroi pe ea. e greu sa stea curata, mai ales pe vreumurile astea.

folie pe geamuri ai putea sa pui...ca da bine alb cu negru. si proiectoarele, ca sunt tare bune
                      Last edited by Cristi_Xp; 19 January 2009, 19:37.
                      Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Colega, pe la intalnire o se te vad, sau o sa ti-o vad masina desigur, si poate dam o tura!!!!!!!!
                        Ce e de la Sibiu e foarte fain............ Bravo colega!!!!!
                        aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

Mersi sibianule. Sper sa mai ajung si eu pe la intalniri.

Comment

ceva simplu si dragutz!off:ai eleron ca al meu,numai ca aia care l-au montat cred ca erau beti ca e un pic in valuri.oricum spor la modificat mai ales la motor si frane.sfatul meu daca vrei sa urci mult in putere sa montezi si un abs(daca nu ai),eu simt la un sarac de 1,4 nevoia de asa ceva.in rest numai bucurii si muuuuulti km fara probleme!
                            "CAND VIATA E PREA GREA....LAS-O JOS!"un batran logan de 1.4!:drunk

Comment

Eleronul l-am montat eu si sigur nu am fost beat dar nu se potrivea chair exact. Totusi difera de unghiul din care privesti cum arata.

Planuri sunt de modificari la motor dar banii se duc spre alte invetitii momentan. Mai mult decat e nu vreau putere, eventual un intercooler. Proiectoarele sunt pe lista.

Pt abs oricum e prea multa bataie de cap si cheltuiala ca sa-i pun, si m-am invatat sa merg fara, m-am descurcat si pe gheata destul de bine cu toate masinile ce le-am avut pana acum. Nu zic ca nu ar trebui dar daca merg cu atentie, frana de motor cand e cazul de aprire pe gheata sau mazga e mai bun ca abs-ul.

Intre timp masina a primit incalzire in scaunele din fata. Buna pe vreme geroasa.
                              Am cumparat o husa cu incalzire si din cauza ca statea fortata s-a stricat, s-a rupt un fir in ea. Oricum aveam de gand sa bag rezistentele in scaun asa ca m-am apucat de treba. Problema e ca nu am facut poze, n-am mai avut timp de asta ca eram in graba. Am avut ceva probleme pt ca buretele scaunului si al spatarului au niste prinderi auxiliare ca sa tina intinasa tapireria si acolo am facut niste taieturi prin rezistentele de la incalzire. Practic nu se poate monta rezistenta intreaga pt ca exact pe unde exista cusaturile de la tapiterie, sunt niste prinderi in buretele scaunului. La spatar a fost mai simplu, e doar o astfel de prindere orizontala si am facut doar o taietura dar la sezut am fost nevoit sa inghesui un pic perna intre cele doua cusaturi paralele cu marginile scaunului si apoii sa fac o alta taietura perpendiculara pe cele doua.
                              Partea buna e ca perna asta (cred ca toate) vin cu termostat si siguranta, deci nu se incinge prea tare, husa originala era din burete subtire si nu a patit nimic de cateva luni de cand o folosesc.
                              Momentan o conectez doar la bricheta. Am masurat consumul, este 3A, zic un consum rezonabil si il poate suporta orice intrerupator. Inca nu am gasit un loc pt intrerupator dar vreau sa pun pe plasticul lateral al scaunului in dreapta, acolo unde e un loc pt asa ceva.

Initial am vrut sa fac operatiunea in curte dar mi-am dat seama ca se lucreaza greu si am desfacut scaunul (5 suruburi) si l-am dus in casa sa pot lucra in tihna.

Comment

Ovimiha ai facut o treaba buna, cred ca e chiar ok pe timp de iarna si mai ales la diesel care se incalzeste ceva mai greu. Pune niste poze din timpul lucrarii si niste preturi sa pot compara cu o firma din cj care face asa ceva. Spor!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google