Ag-09-mpo

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ag-09-mpo

Salutare si bine v-am gasit.
    Sunt si eu posesorul unui Logan Facelift Laureate+dotari.E aproape de full in afara de jenti.Nu am prins pe 1.6 16V deoarece al meu a fost printre primele. 27.07.2008.
    Attached Files

Welcome Mr Bobo . Au cam nimerit-o cei de la Dacia cu modelul asta ! E frumos rau ;) Felicitari si km f multi fara probleme !
    sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Merci , dar din pacate am avut si primul accident cu el.O sa pun ceva poze.
      Attached Files

Comment

Dar vad ca e un drumeag printre pomi in padure cum ai ajuns tocmai in vagauna aia?
        laureate 1.5l, albastru marin

Comment

Dintro prostie mai mult.Necunoasterea drumului.De fanteziile tineretii de a face poze.

Comment

Mda asta da ghinion
            laureate 1.5l, albastru marin

Comment

Pacat mare man ! Ti-a alunecat ? Ce s-a intamplat? !
              sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Un pic mai in spate de pomul ala e un pietroi si un santulet.Am dat tare sa ies din primul sant si mi-a aruncat pietroiu masina in aer , adica s-a ridicat de la sol si s-a oprit in pom.Oricum ii multumesc lui Dumnezeu ca s-a oprit acolo , ca mai in fata era o gaura de vreo 2 metri.Daca cadeam acolo nu mai eram in viata.

Comment

O avea garda la sol inalta, dar nici in halul asta ..Vezi ce inseamna sa nu ai 4x4 ))

Comment

Imi pare rau ptr tine dar, si nu vreau sa fiu rautacios, parerea mea e ca nu ar fi trebuit sa fii pe acolo! Mai ales cu o masina noua, de care nu stii ce poate, dar mai ales la experienta ta in ale soferieii! Imi pare rau ptr tine si masina ta si sorry daca am suparat...!
                    sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

@luciana nu ai suparat.Asta e , stiu ca am fost prost.Recunosc cand e adevarat.E bine ca nu a fost mai rau.
                      @Alex21 nici cu un 4x4 nu cred ca puteai sa treci de ce era acolo.

Comment

Nasol. Dupa cate se vede, mai poate fi reparata. Poate te inveti minte ca sa nu mai faci asa ceva de acum inainte.

numai bine
                        sigpic

Comment

Sa o repari cat mai repede si te asteptam la intalniri in fiecare duminica la Bemo
                          fara linkuri externe in semnatura

Comment

Am bagat o toyota hilux prin gropi si damburi mai mari decat in pozele tale...

Comment

Nasol! Sa ai grija pe viitor!

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google