If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Salutare si bine v-am gasit.
Sunt si eu posesorul unui Logan Facelift Laureate+dotari.E aproape de full in afara de jenti.Nu am prins pe 1.6 16V deoarece al meu a fost printre primele. 27.07.2008.
Un pic mai in spate de pomul ala e un pietroi si un santulet.Am dat tare sa ies din primul sant si mi-a aruncat pietroiu masina in aer , adica s-a ridicat de la sol si s-a oprit in pom.Oricum ii multumesc lui Dumnezeu ca s-a oprit acolo , ca mai in fata era o gaura de vreo 2 metri.Daca cadeam acolo nu mai eram in viata.
Imi pare rau ptr tine dar, si nu vreau sa fiu rautacios, parerea mea e ca nu ar fi trebuit sa fii pe acolo! Mai ales cu o masina noua, de care nu stii ce poate, dar mai ales la experienta ta in ale soferieii! Imi pare rau ptr tine si masina ta si sorry daca am suparat...!
@luciana nu ai suparat.Asta e , stiu ca am fost prost.Recunosc cand e adevarat.E bine ca nu a fost mai rau.
@Alex21 nici cu un 4x4 nu cred ca puteai sa treci de ce era acolo.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment