Prizele alea doua m-am uitat mai bine , nu merg deloc cu acest kit cu toate ca o sa aibe un rol important....... . Arata mai bine cu o priza mai mare ( vezi Subaru sau GGD care este superb ). Pur si simplu o parere de a mea nu o critica. Sa auzim numai de bine
Super Logan Tunat Sb 20 Mam
Collapse
X
-
Jantele vor fi de 7.5 x 17 si cauciucuri de 214\45\17.
@Christnacht am vrut si eu una singura, dar avind in vedere ca Loganul are capota inclinata in ambele parti, mie mi s-o parut cea mai buna solutie si dpdv. Estetic
Comment
-
Ba se pot da jos, dar mie imi plac!!
Comment
-
Ami place culoarea si chitul e interesant dar gentile putin mai an exterior si cauciucurile ca alea sant nasoale la frane si demaraj ati spun ca si eu leam avut an rest e ok parera mea
"î" din "i", kit, jante, virgula, "le-am", cratima, punct...incearca sa postezi mai clarLast edited by Seba; 20 November 2008, 12:12.stii tu... HZP ;)
sigpic
Comment
-
Acum sunt la servici, dar deseara o sa pun si poza cu jantele!!!!!!!
Comment
-
Cam asa arata in poza.......!!!
Pe masina vor fi super!!!!!Attached Files
Comment
-
Mare dreptate ai danny ;) Dar ar fi bine sa dai si cateva lucruri pentru care am fi invidiosi. Jantele Rial in general nu-mi place cum pica pe Golan , dar modelul acesta pe 17 " pare ca vine tare !
Iti recomand cauciucuri de 205 sau 215/45/17 ;)sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
@valeriu61 vin pana cel tarziu 5-10 dec!!!!
Cauciucurile sunt de 214/45/17.Daca pun de 205 se lasa prea jos masina si risc sa nu mai pot circula!!!
Comment
Comment