Super Logan Tunat Sb 20 Mam

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• azi am reusit sa montez frina de mina,fara probleme,exceptind faptul ca a trebuit sa dau o gaura de 10 ca sa pot folosi prinderea originala,am probat putin toata cotiera,dar primul lucru de care trebuie sa ma ocup este :sa caut o tija mai lunga la centuri ;sper sa fie ok alea de dacie clasica,voi ce credeti?

Comment

• Nu acesta e lucrul cel mai greu!
      Nu o sa fie bine pozitionata asa cum este in prinderile originale!
      Mai trebuie prelucrate putin!

Iata si emisiunea pentru care LC SIBIU a participat la acea sedinta de filmare!
      Enjoy!!!

O singura eroare am facut, neintentionat la interviu..
      Last edited by sibianul; 8 May 2010, 22:50. Reason: Automerged Doublepost
      aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

• Este adevarat ca vine cam aproape de scaunul din dreapta,dar am crezut ca e ok asa ;inteleg ca nu.Problema mare pe care o am in momentul asta, este cum fac eu ,sa modific rotitele pentro reglajul scaunelor,pentru ca asa cum vad eu treaba ,si daca scot rotita tot o sa fiu incomodat de axul ei.Tu cum ai rezolvat problema asta?

Comment

• ai facut mai multe erori tata...ai repetat la inceputul propozitiei si la sfarsit neste cuvinte.....
          da nu-i asa de bai fata de la mine...
          m-am trezit cu microfonu-n nas si camera-n ochi...nu m-o intrebat nimik si direct...
          parca-s speriat de bombe : is membru LC din...etc...pauza...ANDREI!
          si acum la subiect..de ce nu schimbi tu maneru manetei de frana de mana? adica sa-l scoti pe asta original de laguna, si montezi cum am io...asa il pozitionezi cum vrei, si bagi ceva in maneta, sa mearga butonul, sa iasa mai in fata maneta
          Life is short...play more!
          http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578

Comment

• Eu daca am fost penultimul am invatat lectia se si vede din imagini .
            Duster 4X4 1.5 dci 110 magarusisigpic

Comment

• Daca pentru mine era postarea de mai sus ,nu am o problema cu frina de mina ,am o problema cu reglajele scaunelor,si sincer sa fiu ,nu prea vad in momentul asta o rezolvare cit de cit rezonabila.

Comment

• ai 3 variante pentru scaune, sa le muti mai catre stalpul masinii, sa incerci sa scoti reglajul in partea cealalta sau sa schimbi scaunele cu altele cu reglaj jos la clapeta tip megane, laguna...
                Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).

Comment

• Da ,ai dreptate, mi-ai dat citeva variante,si acum ma gindesc sa schimb scaunele intre ele ,sa vina rotitele spre exterior,sa vedem daca merge.

Comment

• cu merge scaunele au un picior mai inalt si unul mai scurt, trebuie sa schimbi scaunele pe suporti daca merge.
                    Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).

Comment

• cipo, sper sa gasesti varianta optima!
                      Eu nu ma grabesc, pentru vreau sa fie ok!
                      Nu mai conteaza o saptamana sau o luna!
                      Vasile vyp75 e la curent cu lucrarea mea...asa ca puteti sa luati in serios ceea ce spune!
                      aham......Restul e LOGAN

Comment

• Nu cred ca se potrivesc schimbatu scaunelor intre ele ...din cauza suportilor ...! In primu rand gandestete ca in momentu cand schimbi scaunu din dreapta si il pui la sofer , nu o sa mai ai reglaj pe inaltime a scaunului .....pentru persoanele mai inalte ca sibianul si ca multi altii ....reglajul acela pe inaltime este foarte INDICAT sa ii spun asa ! Poate ar mai fii o idee ..incearca sa scoti rotile de pe scaun si sa le comutezi pe partea stanga ......pt asta trebuie facut alt sistem banui ! Trebuie sa dezasamblezi scaunul !
                        sigpic

Comment

• Eu am montat-o. Pentru a vedea ce modificari am facut va invit la my ride.

Comment

• Am vazut cum a iesit la tine,Alin0007,frumos,dar pina la modificari radicale ,cred ca o sa incerc varianta cu schimbat scaunele intre ele,bineinteles,daca pot schimba suportii intre ei,pentru ca varianta cu trecerea reglajului de pe o parte pe cealalta,nu cred ca e valabila.In orice caz,si eu vreau sa iasa treaba cumsecade,de aceea iau in calcul si schimbarea scaunelor ,care oricum era in plan.

Comment

• Eu aveam si reglaj pe inaltime la scaun si de aia nu le-am schimbat. Plus ca la mine centurile au ramas la fel. Bafta.

Comment

• Aline...e buna varianta ta cu mutarea scaunului! Nici eu nu pot renunta la reglajul pe inaltime!
                                Sibieneeeeee...la lucru cu tine!
                                aham......Restul e LOGAN

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google