If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Stiu eu stiu eu !!! Imbraci tunelul de laguna in pieleee... si tot stiu eu (ca tot lucrezi mereu la exterior) pui si noua priza de aer functionala (dai jos tulumba de acum de sub capota) si mai stiu ceva: pui mai mult aer in roti sa te duci la iarba verde (paote se mai ridica putin si nu atingi )
Esti bun Gicule, dar nu atat de bun!In ceea ce priveste transformarea!
Esti destul de departe cu transformarea! Si ceea ce ai zis tu sunt in plan...dar e vorba de show!
Astazi am reusit sa rezolv mascarea placutelor cu care am deplasat scaunele!
Sibianu...daca imi amintesti la intalnirea de la Cluj iti aduc niste bucati de mocheta cum e cea originala...contra a doua berici...una o dau eu una o dai tu
Deci aseara sibianul mi-a marturisit exact ce ma asteptam: pleaca la iarba verde si isi baga azot (atentie) la 2.5 atmosfere ca sa se mai ridice putin masina )
sibiene dai mielul ca m-ai botezat
ai baut azi tarziu cafeaua de ai incurcat literele.
hai ca mai glumim si noi fiecare cum ii place, pana la urma e masina lui si trebuie sa exprime persoana sa, nu??????????????
ce filozof am devenit.
Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).
Gicule.......mai stii?
Vasile, era in graba de la birou...... Daca trebuie, il dau, ca oricum nu-mi place carnea de miel!
Bine macar ca am pus "cap la cap" problema grea!!!!!! Maine mergem sa vedem piesele!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment