Super Logan Tunat Sb 20 Mam

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Omule ... Nu intelegi ca amortizoarele iti intaresc suspensia ?Cumpara un set de amortizoare sport cu arcuri stock si gata balciu .
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Foarte reusita masinuta....A mea e inca stock

Comment

• @cristi_xp .. Cred ca pana la urma cam asta e solutia.M-am documentat si cam asa este.
        Trebuie sa iau telescoape!
        aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

• Si mai trebuie sa intelegi ca ptr logan daca ii schimbi arcurile cu unele sport automat se lasa cu 3 cm ! Toata lumea incearca sa o lase cat mai jos..Numai tu ai mai inaltao vreo 4 cm..
          Crezi ca e prea joasa?? Da kitul jos si castigi stabilitate sporita , franare mai eficace si multe altele !
          sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• @thejock3r, ideea e ca tot ce vreau e sa fie mai rigida dacat e acum. Oricum nu fac curse cu ea(deocamdata ) dar vreau sa nu se mai balanseze in denivelari!
            Oricum ideea doar cu arcurile a picat
            aham......Restul e LOGAN

Comment

• Tu stii Sibiene..E masina ta..Dar tot ceea ce pot sa remarc e faptul ca indiferent de ce ti se spune , tu tot ca tine faci ! Asta..Iar e problema ta !

Numai bine,
              sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Eu unu zic ca daca nu i pui o suspensie sport (macar arcuri ) n-o sa ai niciodata o stabilitate calumea orice ai face. Monteaza-i un ESP si atunci da nu ti mai trebuie suspensie sport. Cred ca s-ar putea nu stiu nu m-am documeantat.
                Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

• Mie numi place prea incarcata si degeaba ii pui kit si o gramda daca nu e calitate si atentie la detalii si finisaje... Fibra aia e cam valurita si plasa cum ai taiato la toba...

sigpic

Comment

• Originally posted by sibianul View Post
                    @thejock3r, ideea e ca tot ce vreau e sa fie mai rigida dacat e acum. Oricum nu fac curse cu ea(deocamdata ) dar vreau sa nu se mai balanseze in denivelari!
                    Oricum ideea doar cu arcurile a picat
                    vorba cuiva,n-o sa mai balanseze la denivelari,o sa zbori direct peste ele
                    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Stabilitate nu vei castiga intarind sau schimband doar amortizoarele...Nu cu garda asta.Coboara masina macar cu arcuri si atunci o sa vezi stabilitate.

Comment

• Frate, dar nu poate omul sa zica ceva sau sa-si faca ceva la masina, ca vin intr-o veselie numai "pareri" de bine!!!!!
                        Si ceea ce este cel mai interesant e ca toate aceste "pareri" sunt redactate numai la intepatura!
                        Nici o problema, ca eu oricum o sa iau in considerare doar ceea ce este intradevar ok, si cel mai important ceea ce este spus elegant si civilizat!
                        Cred pana la urma ca multi din cei care vin si isi dau cu parerea, ar trebui sa invete modul de exprimare!
                        Inca o data, nu ma deranjaza ca aveti pareri contrare sau divergente de opinie cu mine, dar ma deranjaza modul in care va exprimati!(modul smekeros si ironic dus mult prea departe).
                        Asa ca dragi colegi de site, daca nu va puteti exprima civilizat si cat de cat elegant, v-as ruga sa nu ma mai deranjati cu asemenea interventii!
                        Va multumesc!
                        Iar celor care au de spus ceva la modul civilizat, va astept in continuare cu pareri, critici si idei(atentie, ma repet -civilizat)
                        Prin urmare ........
                        Last edited by sibianul; 5 December 2008, 21:46.
                        aham......Restul e LOGAN

Comment

• Nimeni nu se ia de tine, toti invatam din greseli si nu mai fi asa enervat pentru ca nimeni de pe forum nu iti vrea raul,fiecare a patit acelasi lucru la inceput.
                          Spor in continuare!

Comment

• Nu e nimic spus ironic sau cu "adresa",ci dimpotriva numai spre binele tau,bineinteles ca tu vei lua in considerare numai ce consideri tu ca este cel mai bine pentru tine,perfect corect,pentru ca gusturile nu se discuta intradevar.Eu doar ti-am spus cum vei castiga stabilitate ca despre asta se discuta.Spor in continuare!

Comment

• @laur200445 vorbeam despre cine o face tendentios, nici pe departe de tine.
                              Ms de parere!
                              aham......Restul e LOGAN

Comment

• Eu nu vad pe cineva sa te fi injurat deci nu vad unde bati...

nu e nici forum de muieri sa fie doar dulcegarii asa ca fi si tu barbat si nu te tot plange ca o matzaita
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google