cu gurile de pe capota fara un sistem calumea de protectie poate sa directioneze si apa in filtru, nu doar aer. la fel si cu cel in sistem deschis. ganditi-va bine ce debit de aer aveti de transportat prin fantele alea si daca se poate...si mai ales cum faceti sa bagati doar aer in motor, exclus pasari, avioane, caramizi
Super Logan Tunat Sb 20 Mam
Collapse
X
-
Ma gandeam la un fel de plasa sau asa ceva de genul asta in locul unde gauresc capota!
Comment
-
eu n-as decupa capota, ca n-ai unghi de atac mare si n-o sa ai suprafata utila mare, chiar daca faci ditamai gaura in capota. mai degraba sa iei aer din fata si sa-l bagi fortat in cutia filtrului, cutie ce o izolezi cu fibra de sticla, banda izolatoare de instalatii si aluband. eu am izolat asa toata galeria de admisie la ex 16v-ul meu si dupa pitesti-buc-slobozia la viteza maxima, galeria era rece. inainte, se incalzea ca dracu'. si inca ceva, chiar daca arata urat cand te uiti de aproape, da jos plasticul ala de deasupra radiatorului, sa intre aer rece sub capota. si de acolo fa cumva sa duci aer la cutia filtrului, daca tot vrei sa bagi aer rece cu tiraj fortat. ca sa vezi cat de mare trebuie sa fie fanta de admisia a aerului, tine cont ca la 6000rpm, motorul tau consuma 70 litri de aer/secunda. asta inseamna suprafata fantei[cm2] x viteza[cm/sec]=70000[cm3/sec]. aplica un factor de pierderi de 1,25 si vezi ca ai nevoie de S*v=80000cm3/sec. in tr4 la 3000rpm ai cam 85km/h, deci v=2360cm/sec. rezulta suprafata fantei de 34cm2. asta poate fi o gura de 17x2cm sau o teava cu diametru de 6-7cm.Last edited by Seba; 6 January 2009, 16:03.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
In ceea ce priveste suprafata, in cele doua guri de admisie de pe capota s-ar strange 34cm2, ideea e ca as vrea sa incerc mai intai cu i capota sh. sa vedem cum se comporta si apoi o sa iau o hotarare!
Oricum ca idee de baza, raman pe filtru inchis!
Comment
-
Cred ca sigur voi face functionale cele 2 guri de admisie, dar mai intai sa montez filtrul saptamana asta(daca am timp-...trebuie sa-mi fac!) si apoi vom vedea!
Daca nu trebuie sa gauresc capota, ma mai gandesc la gurile atasate!
Comment
-
O da, un real idol la Bolintin, masina abia merge dar ea suna ca un beamveu... Oricum, daca horcaie bine, ii sperii pe multi.
Comment
-
Originally posted by ingerulol View PostSpor la montat - schimba sunetul admisia ! Daca montezi burduf / metal - suna aproape de bemwe
dsign ...nu fii rauPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Ideea e ca poate BMW-ul suna ca masina mea
Impresiile dupa ce o sa-l montez!
M-am documentat si intradevar, nu o sa fie schimbari majore, dar suna binisor!
Daca e misto, poate o sa montez doua glumind desigur!
De maine incep sa ma ocup , printre altele si de omologarea jantelor pe masina!!!!!!
De maine incep sa ma ocup printre altele si de omologarea jantelor pe MAM -ul meu!!!
Comment
-
Dupa cum spuneam, o sa incep de maine sa ma ocup de omologarea jantelor pe masina!
Comment
-
am inteles faza cu omologarea...insa nu vad cum ai putea face acest lucru..Spor sa ai . Din cate stiu eu ai fi cam primul care face asa ceva ! Poate vei fi un deschizator de partiisigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
sincer, si eu as putea, dar intai imi trebe bani pentru jante, cu in jur de 100-200 iepuroi nici nu trebuie sa ma deplasez pana la sibiu, doar dau cuiva actele si mi le aduce seara ;)
prin natura meseriei mele am reusit sa dau de omul potrivit la locul potrivitLife is short...play more!
http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578
Comment
-
norooooocosilorrrrrr Mare grija insa. Nu trebuie sa scrie doar in talon ci si in baza de date RAR. Atunci cred eu ca omologarea este 100% facuta ! Asta cred eu...
NUmai bine ,sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
@Thejock3r, iti dai seama ca mergem pe faza 100%!(adica si in baza lor de date)
Dupa ce termin treaba, o sa va zic despre ce e vorba!
Comment
Comment