Ideea e ca le-ai vopsit f bine doar ca nu trebuia deloc vopsit !! (cel putin, asta e parerea mea )
Super Logan Tunat Sb 20 Mam
Collapse
X
-
Mie imi da bine la ochi vopseaua de pe cauciucuri!
Oricum o sa vad cum sta in timp si vom mai vedea!
Comment
-
frumos. Ai fost mai rapid ca mine si ai montat deja farurile. Sunt cele cu crom nu? Nu cred ca vor da foarte bine pe masinuta ta, ca este neagra. Este parerea fiecaruia.
Dupa mine, vopsitul cauciucurilor nu est eun minus, pentru ca da un plus finetii. De-astea gasesti numai in Formula 1 si e ceva diferit.
Ai schimbat cumva si stopurile sau sunt aceleasi?
Comment
-
@iamagi, stopurile sunt aceleasi ale mele, iar despre faruri, maine o sa pun si pleoapele cele mari vopsite in culoarea masinii si cred ca o sa fie misto sa se vada doar o fanta de crom in "negreala " masinii.Zic eu
Comment
-
Garantat ca o sa fac poze si pe zi.
Azi am terminat pe inserat....si...... asta e
Dar maine facem multe poze! Poate va inspirati!
Comment
-
Iata si pozele de zi ale cadourilor
Pot sa zic vis a vis de filtru ca "sound"-ul e criminal, iar despre performantele suplimentare, o oarecare schimbare dar nu spectaculoasa!
O sa va pot spune exact numai dupa ce montez filtrul in pozitia ideala de a absorbi aer rece.....mai e putin si se va rezolva si problema asta!
Foarte practici senzorii de parcare.Parca nu mai "belesti "chiar asa de tare ochii in oglinzile alea si zici ....hai ca mai merge un pic
Oricum , incantat de chestiune!Last edited by sibianul; 7 February 2009, 22:22.
Comment
-
Farurile sunt de nota 10, iar sunetul motorului (datorita filtrului de aer), e criminal!Intalniri LC SB sambata ora 17 Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO)
Comment
-
Multumiri multe colegului valeriu61, din LC SIBIU , pentru poze, caci mie mi-a murit aparatul foto nu altceva chiar la intalnire si nu am prea putut sa fac multe poze!!!!
Inca o data mersi colega!
Comment
-
ii sta mult mai bine cu farurile astea albe decat cu ele negre(ai mai deschis-o nitel).
Referitor la filtru, daca e din bazar si nu e dat cu ulei de retinere praf, o sa ai probleme sigur mai tarziu. Furtunasul de recirculare gaze nu se lasa asa, i se poune un filltru mic, ca bagi praf la greu pe acolo. bara fata ce naiba a patit de i-a sarit asa vopseaua, unde ai vopsito asa de prost? BaftaLast edited by stiancu; 8 February 2009, 11:57.
Comment
-
luata in ansamblu ,este o masinuta in care s-au investit multi bani, multa munca si mult suflet ,imi place si cum ii sta body-kit-ul si cum arata farurile, zgomotul infernal care se aude de sub capota,cu noul filtru sport,gentile dau bine , ........... micile gadget-uri aplicate ,pe o scara de la 1......10 notata , cred ca ar primi un binemeritat 9, o remediere a zonelor unde a sarit vopseaua , micile piguleli de rigoare ,si atunci are 10. mult noroc in ceea ce faci ,toate bune.
Comment
-
stiancu, multumesc de apreciere.Filtrul este cumparat de la 'mama' lui si are tot ce trebe, iar despre furtunul mic, maine o sa cumpar un filtru mic!Iti dai seama ca nu las lucrurile asa, dar am facut treaba pe weekend si am uitat efectiv(sau mai bine zis nici nu am stiut ca mai trebuie un filtru.Vis a vis de bara fata,........lasa-ma ca innebunesc.La cati bani mi-a cerut sa-mi vopseasca kit-ul....moooooor!Dar cand se mai incalzeste, o duc la vopsit ca mai are portiuni unde a sarit vopseaua!(daca au cuptor, au impresia ca sunt super meseriasi)
blackufo, multumesc mult.....si avand in vedere ca sunt un elev silitor, trag la 10!
ingerulol,farurile sunt de ph1, si mersi de impresii.Cu jantele trebuie sa am un pic de rabdare, dar oricum o sa va povestesc schema!
Comment
-
GOLAN91, pe vopsit am dat anul trecut prin iunie parca 500 lei numai manopera, caci am dus eu tot(vopsea,smirghel,folie,degresant,grund,....tot, tot, tot)!Si iti dai seama, ca am vopsit numai kitul(bara fata, bara spate, praguri si pasaje aripi).
Comment
Comment