E cam intortocheata pozitionarea motorului la Logan MPi ca sa poti sa montezi decent un filtru Sport cu tubulatura pana-n fata dar oricum se aude bine de tot) Cred ca tre` sa incercam ceva in genul Impreza WRX (filtru lat - cu racire prin capota) mai ales ca MAM are gaurele Si sa nu fie doar de forma
Super Logan Tunat Sb 20 Mam
Collapse
X
-
chestia aia de sus de pe capota de la sti nu-i intercoolerul cumva? filtrul de aer e undeva langa roata din fata. stiu pe cineva care din cauza unei protectii de aripa cazute de pe masina a luat apa prin filtru, turbina, a ajuns in cilindru, supapele s-au inchis, pistonul a venit sus si-a puscat chiulasa de pe bloc.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Dap . Se pare ca am gresit . Cel din poza este intercoolerul la STI , insa am avut dreptate caci filtrul de la Impreza este tot dreptunghiular . Dar habar nu am unde e pozitionat (sper sa nu ma insel dar s-ar putea sa fie exact sub cel de la intercooler) pt ca la cele tunate "rau" de acolo pleaca pipe-urile pentru racirea cu filtre tip NUCAAttached Files1.6 MPi Icy White
Comment
-
Deocamdata o sa pun filtrul in fata, si o sa fac eu o inginerie sa tr aga numai aer rece, dat o sa fac o proba daca gasesc o capota sh. sa dau gaura in ea si sa vad cum functioneaza!
Sau daca nu, fac ca la TIR-uri cu admisia la aer sus pe plafonLast edited by sibianul; 16 February 2009, 21:25.
Comment
-
de la intercooler nu cred ca pleaca aerul la admisie, ca ar veni aer cald, ceea ce e de evitat. iar intercoolerul exact asta face, raceste aerul ce intra in motor, nicidecum nu-l duce in zona filtrului. filtrul e pus inainte de intercooler, nicidecum filtrul nu trage din spatele intercoolerului...traseul e filtru-turbina-intercooler-galerie admisie. m-as mira ca japonezii sa-si duca tevile sub forma de "69" cu intercooler la mijlocDemocratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Unora le place, altora nu!
Pe mine ma unge la suflet sound-ul de la filtru!
Si daca e vorba de "calutul" ala, mai stii ca nu e calul lui Fat Frumos? si poate face cat 10
Comment
-
Pai, cred ca n-ai ascultat masina "cu" si masina "fara"!Intradevar, suna mai misto in sarcina, dar si in gol suna bine!Poate n-ai sesizat sound-ul filtrului!
Daca vii la Bv., o sa asculti si o sa vezi diferenta si sound-ul!
Comment
-
da boxele mai tare Sunetul de filtru este altceva decat sunetul de toba ! Are un sound aparte si il poti avea cand vrei..nu tot timpul ..adica..de la 3500 ture in sus , pe cand toba..mai ai sanse sa ramai si fara talon !
Sibiene..go for it tatasigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
-
Mersi mult Thejock3r!
Nici eu n-am crezut cu filtrul pana nu l-am montat!
Acuma, parca SIMTI CUM TRAGE MASINA!
Scuze de entuziasm, dar este tare de tot!!!!!!
Comment
Comment