If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
E cam intortocheata pozitionarea motorului la Logan MPi ca sa poti sa montezi decent un filtru Sport cu tubulatura pana-n fata dar oricum se aude bine de tot) Cred ca tre` sa incercam ceva in genul Impreza WRX (filtru lat - cu racire prin capota) mai ales ca MAM are gaurele Si sa nu fie doar de forma
chestia aia de sus de pe capota de la sti nu-i intercoolerul cumva? filtrul de aer e undeva langa roata din fata. stiu pe cineva care din cauza unei protectii de aripa cazute de pe masina a luat apa prin filtru, turbina, a ajuns in cilindru, supapele s-au inchis, pistonul a venit sus si-a puscat chiulasa de pe bloc.
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Dap . Se pare ca am gresit . Cel din poza este intercoolerul la STI , insa am avut dreptate caci filtrul de la Impreza este tot dreptunghiular . Dar habar nu am unde e pozitionat (sper sa nu ma insel dar s-ar putea sa fie exact sub cel de la intercooler) pt ca la cele tunate "rau" de acolo pleaca pipe-urile pentru racirea cu filtre tip NUCA
Deocamdata o sa pun filtrul in fata, si o sa fac eu o inginerie sa tr aga numai aer rece, dat o sa fac o proba daca gasesc o capota sh. sa dau gaura in ea si sa vad cum functioneaza!
Sau daca nu, fac ca la TIR-uri cu admisia la aer sus pe plafon
de la intercooler nu cred ca pleaca aerul la admisie, ca ar veni aer cald, ceea ce e de evitat. iar intercoolerul exact asta face, raceste aerul ce intra in motor, nicidecum nu-l duce in zona filtrului. filtrul e pus inainte de intercooler, nicidecum filtrul nu trage din spatele intercoolerului...traseul e filtru-turbina-intercooler-galerie admisie. m-as mira ca japonezii sa-si duca tevile sub forma de "69" cu intercooler la mijloc
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Unora le place, altora nu!
Pe mine ma unge la suflet sound-ul de la filtru!
Si daca e vorba de "calutul" ala, mai stii ca nu e calul lui Fat Frumos? si poate face cat 10
Pai, cred ca n-ai ascultat masina "cu" si masina "fara"!Intradevar, suna mai misto in sarcina, dar si in gol suna bine!Poate n-ai sesizat sound-ul filtrului!
Daca vii la Bv., o sa asculti si o sa vezi diferenta si sound-ul!
da boxele mai tare Sunetul de filtru este altceva decat sunetul de toba ! Are un sound aparte si il poti avea cand vrei..nu tot timpul ..adica..de la 3500 ture in sus , pe cand toba..mai ai sanse sa ramai si fara talon !
Sibiene..go for it tata
sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Intr-adevar. Am vazut si eu diferenta intre cu si fara filtru. E un sound aparte, pe la 4000 de ture. Am mers cu un 1.4 si aveam senzatie ca se aude o turbosuflanta. Se aude super, pe cand la mine, fara filtru, are un sound de masina fortata :|
Mersi mult Thejock3r!
Nici eu n-am crezut cu filtrul pana nu l-am montat!
Acuma, parca SIMTI CUM TRAGE MASINA!
Scuze de entuziasm, dar este tare de tot!!!!!!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment