If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
lasa mai colega, daca totul decurge cum trebuie, la mine, si eu voi monta sambata dimineata la sibiu, bixenonul
si vor urma apoi, instalatia de spalat farurile si autonivelatoarele pentru fiecare far
bafta.
Asa da mai colega....ma si gandeam tu cand iti montezi!
Eu sunt curios de mor cum va fi la angel eyes cu xenonul(vorbind de luminozitate)!
Cred ca o sa fie ok!!
Bafta si tie!
Om vedea noi cu o fi si cu 35!!!!!
tragem nadejde sa fie ok!!!
E ok si cu 35, eu asa am.
Apropo sibianule ai o masina faina, sa ai grija de ea.
Cum ai montat ledurile cele ca si la Audi (pe interior sau pe exterior la faruri)?
cum naiba de pui pe faza scurta de 35w...pff man lasa la putere normala.ce sa zica gaboru ...nu iti fie frica...le arati ca sunt pe 55w si aia e..nu are sa iti faca... e xenon..app cati K ITI PUI???
Astazi am intrat intr-un magazin in Sibiu cu "chestii" tari de auto!!!!!!!
Mi-au venit niste idei .....dar frate...... scumpe de mai bine stai pe pioneze si alta nu!
O sa vina si un set nou de neoane "under car" pentru MAM -ul meu!!!
sibiene pentru neoane am eu pe cineva care le aduce ieftin eu am neaone rosii hama si sunt foarte bune si la pret destul de mic..da vorbim mai bine la brasov
Azi am montat si chederul pentru protejarea motorului de praf si altele, dar din pacate nu am avut aparatul cu mine, asa ca poze numai maine !
Si cu xenoanele tot maine poze!!!
si cum sta treaba cu chederul ala? cand se inchide se aude mai infundat, sau a mai scazut din zgomotul care se aude la exterior de la motor? sau doar impiedica praful si mizeria sa nu se mai aseze pe capota?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment