Super Logan Tunat Sb 20 Mam

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Apai si voi sunteti culmea, cum iti dai seama de "cum se aude" daca nu esti in masina dintr-o inregistrare
    sigpic

Comment

• Inca nu stiu ce marca, dar o sa merg cu Cristi si o sa cumparam impreuna......adica el o sa aleaga si euu o sa platesc
      aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

• indicat ar fi sa fie aceeasi marca toate ! Sa le stapanesti sanatos , fratelo
        sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• da-o pe pioneer la cd player sau alpine, la pio incepe bass-ul din primele note si merge bine si fara amplificare pe difuzoare, spor la cumparaturi...

Comment

• Da, si eu recomand un Pioneer...ceva care sa aibe egalizator parametric.Gasesti asa ceva de la 5 mil in sus. Poti merge si pe Alpine dar ai grija ca astea nu se aud bine cu orice difuzor, in schimb daca sti ce dif-uri sa-i pui , se aude grav.
            Ar mai fi fost ceva din gama Clarion dar in Romania nu prea gasesti modele noi
            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Va multumesc LAE darksid3 si de idei si sugestii!Eu acum am in masina Pioneer si sunt multumit de el, sau mai bine zis am fost multumit!Oricum, acu vreo 3 ani cand l-am luat am dat pe el vreo 550 ron!
              Cred ca o sa merg ori pe pioneer ori pe clarion....dar acuma na, mai vedem.....
              Thejock3r , clar merg pe unitar(player si boxe)
              aham......Restul e LOGAN

Comment

• Originally posted by darksid3 View Post
                Da, si eu recomand un Pioneer...ceva care sa aibe egalizator parametric.Gasesti asa ceva de la 5 mil in sus. Poti merge si pe Alpine dar ai grija ca astea nu se aud bine cu orice difuzor, in schimb daca sti ce dif-uri sa-i pui , se aude grav.
                Ar mai fi fost ceva din gama Clarion dar in Romania nu prea gasesti modele noi
                gasesti si clarion dar merita atentie de la multi $ in sus!!!

Comment

• Pioneer rullz io-te ce am eu..de vreo 4 ani Poate te inspira !!!!
                  Attached Files
                  sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• e cumva 5800-le ?

Comment

• Deh 6700
                      sigpic

Comment

• acum am vazut, am marit img, seamana cu frati-su da inauntru e mai beton!!! eu am inceput direct cu 6800-le si inca ma mai urmareste sunetul lui, astea vechi au o procesare extraordinara, nu-l vinde ca da clasa la multe noi mult mai scumpe! am luat 6900-le si am fost foarte dezamagit, era praf pe iesirile de semnal mic...a zburat la 5mil imediat si avea vre-o 3-4 luni(nou am dat 11mil)...

Comment

• Eu recomand Alpine, Alpine am in masina , sunt f multumit, am auzit si Pioneer dar nu pot sa zic ca am fost dat pe spate, acum nu stiu, un HU cu egalizator parametric poate face diferenta dar si ala trebuie sa stii sa-l reglezi
                          sigpic

Comment

• Atata am studiat ceva modele de playere prin site-uri, sa ma bata Dumnezeu ca nici nu stii ce sa alegi!
                            Ma abtin de la opinii pana in momentul cand plec la cumparaturi........
                            aham......Restul e LOGAN

Comment

• Originally posted by Bad_Wolf View Post
                              Apai si voi sunteti culmea, cum iti dai seama de "cum se aude" daca nu esti in masina dintr-o inregistrare
                              am zis ca sunt curios cum sar auzi sitemu...am zis eu ceva de vreo inregistrare??
                              http://www.loganclub.ro/forum/loganu...am-t11058.html

Comment

• Eventual o sa facem la intalnirea de sambata vreo 2 filmulete si voi posta unul din ele care ar fi mai calitativ....asta in cazul in care iese vreunul la performante maxime....
                                Dar oricum aditzu08, la Pitesti, la regionala, o sa-l auzi garantat!!!!Zic eu ca am facut deocamdata o treaba faina, dai si mai faina o sa fie sambata dupa ce schimb si boxele si playerul!!
                                aham......Restul e LOGAN

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google