Apai si voi sunteti culmea, cum iti dai seama de "cum se aude" daca nu esti in masina dintr-o inregistrare
Super Logan Tunat Sb 20 Mam
Collapse
X
-
Inca nu stiu ce marca, dar o sa merg cu Cristi si o sa cumparam impreuna......adica el o sa aleaga si euu o sa platesc
Comment
-
Da, si eu recomand un Pioneer...ceva care sa aibe egalizator parametric.Gasesti asa ceva de la 5 mil in sus. Poti merge si pe Alpine dar ai grija ca astea nu se aud bine cu orice difuzor, in schimb daca sti ce dif-uri sa-i pui , se aude grav.
Ar mai fi fost ceva din gama Clarion dar in Romania nu prea gasesti modele noiIn fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Va multumesc LAE darksid3 si de idei si sugestii!Eu acum am in masina Pioneer si sunt multumit de el, sau mai bine zis am fost multumit!Oricum, acu vreo 3 ani cand l-am luat am dat pe el vreo 550 ron!
Cred ca o sa merg ori pe pioneer ori pe clarion....dar acuma na, mai vedem.....
Thejock3r , clar merg pe unitar(player si boxe)
Comment
-
Originally posted by darksid3 View PostDa, si eu recomand un Pioneer...ceva care sa aibe egalizator parametric.Gasesti asa ceva de la 5 mil in sus. Poti merge si pe Alpine dar ai grija ca astea nu se aud bine cu orice difuzor, in schimb daca sti ce dif-uri sa-i pui , se aude grav.
Ar mai fi fost ceva din gama Clarion dar in Romania nu prea gasesti modele noi
Comment
-
Pioneer rullz io-te ce am eu..de vreo 4 ani Poate te inspira !!!!Attached Filessigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
acum am vazut, am marit img, seamana cu frati-su da inauntru e mai beton!!! eu am inceput direct cu 6800-le si inca ma mai urmareste sunetul lui, astea vechi au o procesare extraordinara, nu-l vinde ca da clasa la multe noi mult mai scumpe! am luat 6900-le si am fost foarte dezamagit, era praf pe iesirile de semnal mic...a zburat la 5mil imediat si avea vre-o 3-4 luni(nou am dat 11mil)...
Comment
-
Atata am studiat ceva modele de playere prin site-uri, sa ma bata Dumnezeu ca nici nu stii ce sa alegi!
Ma abtin de la opinii pana in momentul cand plec la cumparaturi........
Comment
-
Originally posted by Bad_Wolf View PostApai si voi sunteti culmea, cum iti dai seama de "cum se aude" daca nu esti in masina dintr-o inregistrare
Comment
-
Eventual o sa facem la intalnirea de sambata vreo 2 filmulete si voi posta unul din ele care ar fi mai calitativ....asta in cazul in care iese vreunul la performante maxime....
Dar oricum aditzu08, la Pitesti, la regionala, o sa-l auzi garantat!!!!Zic eu ca am facut deocamdata o treaba faina, dai si mai faina o sa fie sambata dupa ce schimb si boxele si playerul!!
Comment
Comment