Propun sa pui alt model de antena modelul de mai jos da mai bine ca cea de Logan Sper sa-ti reziste la miscari ( super plecari de pe loc..super dat cu spatele si super viraje) )
Super Logan Tunat Sb 20 Mam
Collapse
X
-
-
De la asta am plecat cu cautarile,....poate gasim ceva mai mare, sa pot prinde si "europa libera"
SoNyKeL, pentru a da buzunare jos, da, trebuie sa demontezi fata de usa!Eu, cu un tub am vopsit si bara si buzunarele! Spor la treaba!Last edited by sibianul; 30 March 2009, 20:31.
Comment
-
alexutzu, n-am dat cu primer, pentru ca a fost doar asa, de test!
Sambata ma voi ocupa cum scrie la carte de operatiune si garantat o sa dau si cu primer!Last edited by sibianul; 31 March 2009, 19:40.
Comment
-
Vineeeee tobaaaaaaaaaaa!
Deabia astept s-o montez!
Comment
-
raduprov, nu pot sa-ti spun daca e ca a ta, dar o sa revin cu poze, caci maine o ridic!
Thejock3r, nu stiu, s-ar putea s-o inchid, s-ar putea sa..... inca nu stiu si nu pot sa-ti dau un raspuns!M-ai inchis la faza asta
Dar in prima faza o s-o inchid cred si mai vedem dupa aia......
B-08-ZIA, o sa-i pun o toba sport, o sa-i vopsesc fetele de usi..... si mai vedem.....
Oricum, maine o sa testez un Sony la mizica, sa vedem ce mai zice.......
Comment
-
Deci dragilor, azi am trecut prin niste emotii criminale!
Am schimbat playerul la MAM-ul meu, si chiar dupa momentul acela, s-a ars siguranta de contact general in habitaclu, iar noi nu ne-am dat seama de la inceput, si......dupa ce era desfacut bordul bucata cu bucata si nu gaseam problema......oooff Doamne.......prin ce am trecut!
Dar cu ajutorul lui cristivsb, am rezolvat problema!!!!
Poze maine cu masinuta si cu noul meu SONY !!!! Nou pe masina, caci el a facut servici ceva vreme pe masina de servici
Super sound-ul cu noul DJ, dar o sa schimb si boxele, iar apoi, .....la concert!!!!!!!
Comment
-
Sony se aude infinit de bine ,si cu boxele ce le ai iar daca montezi alte mai criminale o sa fie durere ,adica ii durere dar .....o sa fie mai durere........(scuze jocul de cuvinte)
Comment
Comment