clar ca ar creste;)ceva normal....da io ma duc la consum????
Super Logan Tunat Sb 20 Mam
Collapse
X
-
-
MS 41 NZN , se vede diferenta, dar oricum,e mai bine decat cu gri-ul ala.....na, asta e deocamdata!
raduprov, alea o sa le dau jos cand duc masina la vopsit!
In ceea ce priveste drumul si consumul, am mers in regim normal, adica 100-110 si pe alocuri si 120!
Comment
-
Nu prea am mai avut timp, dar iti dai seama ca n-am terminat....
Acum de-abia sunt la inceput cu interiorul........
Comment
-
Mda....... azi am montat niste stoboscoape in locul pozitiilor din faruri....
Multa munca, dar cu ajutorul colegilor din club...am reusit!
O sa revin si cu poze facute mai spre seara, sa se si vada......
Comment
-
domnu....ce filtru ai.....?cat o fost?teava aia lunga(nu mai stiu cum ii zice) cat o fost?ca mi-as pune si eu.....http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
Tubulatura e facuta cadou de tatal meu......de la el de la servici........deci nu am un pret
Comment
-
hmmm.......
Luat cu alde intalnirea si organizarea ei, am uitat de montarea in portbagaj a iluminarii totale, deci este lumina peste tot in portbagaj.
O sa revin cu poze probabil maine!
Comment
-
si cum t-i s-a parut galatiul ... :>:>:>... k eu sunt din galati ... ma refer la drumuri ... ma bucur enorm k ai renuntat la ledurile de pe sasiu ... mult succes in continuare...eu mai am pana cand pot sa incet tunningul la minunatia mea ... .sigpic
Nu cautati niciodata sa faceti uz de autoritate cand puteti recurge la ratiune.
Comment
-
Drumurile sunt ok. , dar politistii din zona sunt naspa!
M-au busit din prima!
De fapt cei din Braila!
Comment
-
Au dat drumu la radar si am dat in el la 50 metri!
Aveam numai 64 km/ora! Nu-i mult, tocmai ca nu m-am tiganit cu ei, dar faza tare de tot este urmatoarea:
eu: nu ma iertati, ca am avut numai 64 !
el: ba da!....o sa va sanctionam!
s-a uitat vreo 10 min la masina...ca e faina, ca e misto...etc......dar de jante n-o pomenit nimic!
Iar dupa ce mi-a dat amenda...am zis ca vreau sa platesc pe loc! Fratilor....a ramas tablou! Si-mi zice......"serios? chiar achitati pe loc?"
Comment
Comment