If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ma sorine da cum naiba tii tu asa curat in masina asta...esti de speriat....singuru lucru care nu-mi place e coltu ala de la fata de usa......mai bine faceai toata fata de usa....
Alex, intradevar, coltul acela a fost un "esec" , dar se va remedia!
Cat despre curatenie, sotia si fetita mea circula 90% din timp cu masina, asa ca nu prea are cine sa faca mizerie , si e foarte usor de intretinut cu un aspirator mic de masina!
Intreaba colegii din Sibiu cum este masina mea de servici cand nu apuc s-o duc la spalatorie cate 2-3 sapatamani la rand!!!!!!!
Am mai fost inca o data calcat de hoti!
Mi-au furat un capac de la janta stanga fata, cel pe care scrie Rial si care acopera planetara!
Sa-i prind numa...ca le rup mainile!
felicitari pentru timpul si bani investiti in masina, daca tie iti place ce a iesit este foarte bine, pana la urma asta conteaza cel mai mult, sa fii multumit de munca ta...
parerea mea este ca ai transformat-o intr-un buldozer multifunctional / plug de zapada, dupa ce ca era patrata, ai facut-o si mai rau, dar este doar o opinie personala si important este ca nu conteaza prea mult...tu sa fii mandru de ea
radu2008, cred ca se gasesc si separat frankcadillac, asta e.. dar, daca-i prind, le rup mainile!
Sigur o rezolv la bucata gboy multumesc de aprecieri, dar sa-ti zic una: daca e zapada mare ca deszapezesc, eu pot trece, tu nu ,doar daca stai in spatele meu. Si in spatele meu nu te las!
Se pare ca de ce ti-e frica nu scapi!
Azi am busit bara fata intr-un damb la Ralyshow la Sibiu!
Ne-au parcat aia pe un camp si ...am pus-o!
O sa revin cu poze........INNEBUNESC!!!!!!!!!
Nu am concurat, dar, la parcarea pusa la dispozitie de organizatori, era iarba la un nivel de invidiat, si cand am mers(usor de altfel), am dat cu bara in dambul ala..........si....trosc!
Bara busita!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment