If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
De unde ai vopsea de marcat drumurile ca doar nu ai lucrat la autostrada la A3?
Vezi ca exista vopsea speciala pentru cauciucuri, este ca si un marker permanent sau ca si markerele de retusat zgarieturi.....in caz ca nu tine asta data viitoare incearca.
Maine intram puternic la munca!
rezolvam incalzirea locurilor din spate si sper sa termin si bara fata!
Mor cand vad masina cu bara originala!!!
Dar, nu-i bai, ca trece!
Mda!!!!!!!!!!
Azi am montat incalzirea pentru locurile din spate, si. m-am gandit ca ar fi bine sa pun incalzire si pe locul din mijloc!!!!!!
Multumesc lui vyp75 care m-a ajutat!
Pentru locul din mijloc o sa ma ocup saptamana asta!
Din pacate, azi nu am avut vreme de bara, asa ca maine ma "dedic"
bv dud, ma bucur ca ti-am putut fi de ajutor cu crapaturile...dar de ce ai lasat in vreo 3 locuri asa nefinisat a? ce nota 8 sau 11...
bine ca ai rezolvat macar crapaturile alea urate, restu le mai faci tu cand te plictisesti
bolo, adevarul ca fara chestia aia de la tine...eram in pana totala!
Lasa ca alea se mai retuseaza pe parcurs......acuma, AM REZOLVAT GROSU!
Oricum, bara vine pusa inapoi pe masina, la primavara, cand trecem si la rotile de vara1
Timp avem destul de retusuri!
sigla de ce nu ai facut-o neagra cu cu gri sau ceva de genul ? nu prea se potriveste cu restul culorii masinii ( e doar o parere )
in rest masina arata bine, se vede ca s-a depus multa munca la ea si trebua apreciata chestia asta!
bafta multa in ceea ce iti propui si nu uita: cum ai grija de ea, asa are grija de tine!
" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Tudor, multumesc de aprecieri, si tie Kenjiro deasemenea!
Sigla aceea este sigla clubului sibian si asa s-a hotarat sa fie modelul! Mie chiar imi place foarte mult! E comtrastul mare si iasa in evudenta!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment