Sincer...nu ma mai surprinde:|. Inca o data se vede unde a ajuns minunata noastra tara...
Super Logan Tunat Sb 20 Mam
Collapse
X
-
Daca'i adevarat, e nasol. Am inteles ca se fura roti de Porsche, ca alea se vand pe bani multi, dar totusi...
bine, avand in vedere ca la un moment dat a fost o "moda" ciordirea siglelor de Logan, nici asta n'ar trebui sa ma mire.
Si cum romanului ii place sa faca haz de necaz, acum zic si eu: poate le vei gasi la vanzare pe "Bursa".If it ain't broke, don't fix it!
Comment
-
Doamne.... un bilet nu ti-au lasat ? Cine poate sa faca asa ceva? Din curte le-au luat ?
Comment
-
Dar toate 4? Alte pagube nu au lasat?http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
doamne fereste unde am ajuns....si colegului caruia i au furat injectoarele de pe dci :s incredibil!!!
Comment
-
Hai ca mi-am revenit putin....
Mi-au furat rotile de la masina, dar un vecin a auzit alarma si a strigat la ei...dupa care a venit la mine la usa : " vecine, hai jos ca ti-au furat rotile" !!!!!!!!!!
Cobor, si ...MAM-ul pe caramizi....am inlemnit.......
Dupa ce a venit politia, am gasit in spatele masinii..aprox. 10-15 metri in iarba 2 roti.......
Se da alarma la politie, si...dupa vreo 10 min, se aude in statia politistului....."am gasit eu 2 roti" (unii de la rutiera)......la vreo 700-800 metri de blocul unde stau.
Fug repede cu politia..si.....celelalte 2 roti abandonate.
Ideea e ca, hotii nu erau din Sibiu, ca nu stiau drumurile, ca in momentul cand a strigat vecinul la ei, au fugit cu masina si au intrat intr-o fundatura ( gradina unui bloc) si-au rupt bara de la masina (fapt anuntat telefonic de o femeie din blocul respectiv) si, ca sa nu le ramana bara cu nr. masinii acolo, au abandonat rotile mele sa-si ia bara cu ei.
Credeti-ma ca nu doresc nimanui sa treaca prin ce am trecut eu noaptea trecuta....
...politie, amprente, declaratii..dar, totul s-a terminat cu bine!!!!!
Va dati seama??????? MASINA PE CARAMIZI!!!!!!!!!!!!!!!!
N-am crezut ca se poate intampla asa ceva!!!!!
Si, unui alt vecin,tot in noaptea aceea , i-au desfacut prezoanele de la roti, dar n-au mai apucat sa le ia.Last edited by sibianul; 25 August 2011, 21:40.
Comment
-
Acolo e mai rau ca in jungla.....bine ce le-ai recuperat
Comment
-
Dar cu ce masina erau? Ai aflat? Intreb asta deoarece nu-mi imaginez cum aveau de gand sa transporte 8 roti cu o singura masina... numai daca nu erau cu o duba, o camioneta ceva, caz in care nu mai abandonau ei rotile tale pentru bara lor, avand suficient spatiu in masina.
Bine ca ti-ai recuperat rotile si sper ca hotii sa fie prinsi.sigpic
Comment
-
pfuai de capu meu Sorine)) ghinion cu noroc a fost asta...oricum, e bine ca le-ai gasit!!!http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
Chiar ca!!...ai avut noroc Sorine,sper sa nu mai ai parte de astfel de "surprize".
Bafta Sorine, si sa stapanesti sanatos "gargarita"sigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
Comment