Frumoasa masina sa ai noroc de ea abea astept sa o vad live si un an nou fericit.
Super Logan Tunat Sb 20 Mam
Collapse
X
-
La ce ajuta bre? La implinirea pe plan sufletesc a proprietarului? Ajuta, iti zic eu, la cresterea consumului. Face zgomot frumusel in sarcina, asa ca vei fi mai mereu cu piciorul in podea.
Comment
-
Originally posted by sibianul View PostStiti ce m-a surprins la intalnirea de la Deva?
Am avut "de-a lungul" thread-ului cu masina mea o gramada de aprecieri si critici! Super ok pana acum.
Ideea e ca la intalnire au fost prezenti si unii care au criticat "la greu"masina mea , iar acum au fost atat de "barbati" incat n-au zis nimic fata in fata!
Stiti cum e vorba: ce viteaz sunt daca nu ma vede nimeni
Un oarecare ins din multime, nestiind ca eu sunt langa masina, unul care era haiduc, statea si aprecia chiar chestiunile care acum ceva vreme nu-i placeau deloc!
Foarte tare dragii mei!
Acum imi dau seama cati au pertinenta sa-si dea cu parerea si cati isi dau cu parerea!
Super tare!!
Comment
-
@dsign, consumul nu ma intereseaza foarte mult, ma intereseaza insa sa se simta ceva+ cu filtru!
De zgomot, daca e frumusel, cu atat mai bine
Comment
-
Daca pun jante si mai mari si mai iesite in afara, cred ca o sa-l fac "monster truck"
Comment
-
Da mai colega, dar ce rost mai au distantierele cand "ele" sunt de 7.5x17?
Vreau sa spun ca sunt super ok si dpdv al stabilitatii!
Comment
-
Noroc cu masina in continuare cu toate ca mie imi pare o adunatura inutila de plastice si leduri din targ, dar na ma rog e ceva de genu ca celularele alea de aur cu cristale si eu mai stiu ce porcarii pur si simplu pt oamenii bogati, snobi ,ingamfati care vor sa iasa cu ceva in fata(si nu ma refer la inteligenta lor deosebita cum ai si demonstrat-o certandu-te cu oameni cu cunostinte net superioare fata de ale tale) si sa dea la restu lumii peste bot! Masina aia cu un pic de bun gust si cu o treaba gandita arata mai bine probabil si numai cu 3.000 ron investiti in ea! Dar na nu sunt eu in masura sa comentez cu toate ca nici a mea nu mai e stock,tie sa iti placa adunatura aia de plastic ,kitsch leduri si alte prostii! Nu imi pasa de masina ca poti merge din partea mea si cu ea roz pe strada si nu imi pasa nu te bag in seama pe mine m-au lasat masca ingamfarea ta ,raspunsurile tale de copil ingamfat in pubertate si felul tau acid si nediplomat de a trata lucrurile! Doua sfaturi mai am pt tine .... fii si tu mai calm si mai intelegator ca poate crapa vreo vena ceva in tine si e pacat! ultimul sfat legat de masina ce i-ar mai trebuii si cred ca multi forumisti mi-ar da dreptate aici,Ar arata super asa cum e acum dar ca o ultima modificare ai putea sa incerci vreun baton doua de dinamita
!!!! Sa vezi atunci modificari esentiale si mai stii poate o sa arate si mai frumos dupa asta si te vor lasa si raiiii astia de pe forum in pace!!! Cu multa stima si bafta la "tunarit"!
copilu', usor cu vorbele ca vine mosul cu cartonase...Last edited by Seba; 30 December 2008, 04:45.
Comment
-
daca incepeti iar sa va certati aiurea,sa va jigniti sau sa faceti tot posibilul sa scoateti in evidenta vreun "ego" frustrat (sau doar vreti sa pareti interesanti), inchid topicul pana la calmarea spiritelor. grija la limbaj, domnilor!Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Gata eu sunt extrem de calmAm cam zis tot ce aveam de zis! ma-m inflacarat un pic aseara cand am vazut cum ti-a dat si tie si lui Xp si lui lau peste bot,poate nu trebuia sa reactionez asa! oricum nu e nevoie de cartonase,cred ca acu e toata lumea calma!
Spor la tunarit ii urez si tutror forumistilor La multi ani si muuuulta sanatate
Comment
-
Dragul de el
Cata energie "pozitiva" ! Cred ca de la sarbatorile de an nou!
Draga @seba, ar tredui , parerea mea , ca in cazuri de genul celor mai de sus(colegul vostru din TM) nu ar trebui sa inchizi topicul ci sa-l sanctionezi pe cel care a sarit prea tare coarda!
Si daca e s-o ;uam asa si posturile puse la "oha" n-ar avea ce cauta!
Iti dai seama , ca oricat m-as controla, un post ca cel al colegului tau din TM m-ar fi calcat pe coada!
Adevarul, ca daca eram pe faza si nu vedeam postul tau, nu taceam
Comment
-
mda, si totusi tu te astepti sa-i dai "racheta" dupa ce montezi filtrul ala de aer...
Pai vezi cum si in ce fel a ramas ursul fara coada?
Eu as zice sa mai asculti si la ce spun aia cu experienta mai multa, ca aruncatori cu parerea si necunoscatori se exista destui. Masina aia a ta trebuia mai intii decocostarcita si abia apoi sa-i montezi rochia de fibra.
Se pare ca nu poti fi idol de Giurgiu fara fibra, asta am simtit-o eu pe pielea mea :P
Comment
-
@sibianul: acu fara suparare, dar si multe posturi de-ale tale ar fi trebuit sterse. daca nu ma insel, eu n-am sanctionat pe nimeni de pe topicul asta numai ca ai avut si tu o atitudine de "ba pe-a ma-tii"cand cineva se lua sub orice forma de masina ta. dar de-acu inainte, schimbam "regula". insa vezi ca aplicam aceeasi masura si pt tine, scheiss egal ca intr-un fel e topicul tau. cine calca pe bec, plateste
@dsign: ai apucat sa postezi inaintea mea...bine ca nu ti-a scapat vreo "pasarica"Last edited by Seba; 31 December 2008, 00:24.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Sunt cu totul si cu totul de acord cu tine @seba!
Si o sa terminam cu cu cine incepe si cine termina scandalul!
Bafta si sarbatori faine!!!
Comment
Comment