Intrebare: vreau sa montez bordul cel nou!Oare este fufient pentru buna functionare a lui sa cshimb doar mufele? Asta ar fi toata miscarea?
Super Logan Tunat Sb 20 Mam
Collapse
X
-
-
ce mufe sa schimbi? se potrivesc alea de pe cabluri la toate bordurile. placa e aceeasi la borduri, difere plasticaraia. doar pui bordul nou un locul celui vechi si gata...tre' sa mearga daca nu e defect.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Mersi @seba, dar ma gandeam ca mai trebuie cate ceva in plus!Caz rezolvat cu bordul!Am "facut" MAM -ul cu 15 km la bord...e noua nouta masina
Super faine oglinzile, si mai ales practice!
Bordul e misto de tot, dar am uitat sa fac poze la iluminarea locurilor din spate!
O sa revin cu poze!
Si un termometru in/out cu senzor in oglinda!Attached Files
Comment
-
Da sunt misto modificarile astea n-am ce zice. Sa auzim numai de bineFacebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
@stiancu, ideea e ca acolo mi s-o parut a fi cel mai bine!(deocamdata)
Poate daca ... imi mai vine vreo idee, se poate schimba locul!
Dar acolo mi se pare cel mai practic, in ideea ca e la indemana sa schimb in/out-ul!
Dar vom mai vedea!
Comment
-
cred ca masinutei mele i-ar sta bine cu un chit de senzori de parcare cu camera video!
Daca are cineva asa ceva , sa-mi spuna si mie daca merita investitia, nu neaparat dpdv al faptului ca e practica, ci dpdv al fiabilitatii(asta in ideea ca nu e din fabrica"de la mama masinii').
Imi surade ideea!
Comment
-
cred ca kit, chit e ala de se pune la geamuri
se gasesc si la noi, am vazut pe net la ceva firme on-line, dar din cate stiu costa cateva sute bune de euro...ai 2 sau 3 camere video ce sunt afisate pe un display din bord. si toata smeceheria functioneaza doar cand esti in marsarier, in rest nu. si chiar nu stiu daca se merita, ca sa-ti raspund la intrebare pana la sfarsit...eu nu mi-as pune asa ceva pe masina. nu e musai nevoie si dupa o vreme dupa ce te-ai obisnuit cu gabaritul masinii, o pocnesti cu mama camerelor video daca nu esti atentDemocratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
cam de aceeasi parere. Mai ales ca poti lua un HU mai tare, gen cum am eu, si-i poti monta o camera in spatele masinii, si s-o legi la HU, prin line in. Avantajul, zic eu, e ca o poti folosi oricand, adica ii dai drumul cand vrei, sau o poti pune la fel numai cand bagi in marsarier. Si nici nu mai pui ceva in plus pe bord, sau pe oglinda retrovizoare etc...
Comment
-
Buna ideea cu HU . Mai greu de facut legaturile direct pe marsarier mai ales daca nu ai mai facut . E si mai fiabila si mai practica decat treaba cu senzorii de parcare (sub 0.3 m) nu mai detecteaza nimic - si intre noi fie vorba ca sa faci o garare laterala ajungi pana la 5-10 cm de masina din spate , respectiv din fata .Camera e foarte utila dupa parerea mea1.6 MPi Icy White
Comment
-
M-au pradat "baietii" azinoapte
Mi-au furat baghetele de la faruri!!!!!!Dobitocii le-au rupt(nici nu se pot folosi de ele)
Dar nu-i bai ca achizitionam altele....doar ca mai am putin de lucru sa le montez iarasi!!!!
Comment
-
@sebi8ta, asta e..... acum vreo 2 luni au incercat sa le ia, dar doar le-au dezlipit!Acum au dus treaba pana la capat
@cristi3775, sunt electrice, si nu stiu exact cat au fost, ca am platit mai multe chestii, iar pretul a fost la comun!Oricum, cred ca undeva pe la 200!
Comment
Comment