Cezar,acuma o sa vad daca le mai pun sau, nu.Poate gasesc o varianta mai misto!Om trai si om vedea!
Super Logan Tunat Sb 20 Mam
Collapse
X
-
-
Iate si pozele cu urmarile furtului baghetelor, si cu il;uminarea locurilor din spate!
Comment
-
@iamagi, se aprind la buton de la sofer(daca te uiti intr-o poza anterioara, am un intrerupator in stanga fata pe bord si o gaura de care multi au facut caz).Ele se aprind de la sofer, intrucat un sofer exista cred tot timpul in masina!Dar o sa le fac functionale si pentu usile spate(doar usile spate)!
@bogban_1984, daca plac cuiva si or sa-si faca la masini, e foarte bine si ma bucur ca se inspira de la masina mea!Oricum mi se pare mai misto asa decat cu a doua plafoniera in mijlocul masinii!Parerea mea!
Comment
-
uite modelul pe care il am.Attached FilesI My Honda !
Comment
-
Si zici ca sunt noi? sincer eu as vrea modelul de jos!
Comment
-
La faza mare se vede o pata la ambele faruri! Ce e aia?
Comment
-
nu stiu ce se reflecta...sunt lupe la ambele.Attached FilesI My Honda !
Comment
-
OK, cred ca facem un targ............
Dar tu de ce le vinzi?
Comment
-
Le-am cumparat pentru ca vroiam sa imi fac masina mai personalizata. Tata imi zicea "ba nu mai lua toate prostiile pt logan" nestiind de ce zice asta nu l-am luat in seama. Am comandat farurile. A venit majoratul meu cand ai mei impreuna cu fratemeo si sotia sa mi-au facut cadou un Astra g Bertone Turbo. Iar acum mi-au venit farurile...tata a zis ca nu isi pune asa ceva. Deci ce sa fac cu ele...le vand ....I My Honda !
Comment
-
Am priceput!
Zi-mi ultimul pret ! Nu de alta, dar prin Sibiu am gasit la un pret bunucel, dar vreau sa ne"socotim". Ori ca le iau de la tine sau de aici, tot banii aia sunt!
Comment
Comment