foarte frumos sibiene...abia astept sa o vad si s-o aud la brasov...cat te-a dus cu totu(tubulatura si filtru)???
Super Logan Tunat Sb 20 Mam
Collapse
X
-
Raoulz,inseamna ca nu ne potrivim la ore!Daca vrei s-o vezi live, hai la intalnire noastre saptamanale(vezi topicul cu intalniri Sibiu), si poate vi cu noi la Brasov in 01.03.2009
alexutzu, iti voi spune la Brasov toata treaba!
LUCian, nu trepideaza si nu vibreaza nici la gropi, nici la turatii!Abia am ajuns acasa si am montat galeria de admisie!!!! La Timisoara la intalnirile voastre, clar de tot ca nu voi lipsi niciodata cand vin la voi in oras!Multumesc de primire!!! Adevarul ca nu m-am dat cu ea decat vreo 10 km de cand am montat sistemul!Vom vedea, dar inca o data nu cred ca o sa fie probleme!!!!!
Comment
-
Bravo Sorine, numai acum am cititi mesajul tau, oricum vad ca s-a rezolvat, a iesit perfect cum e sound-ul acum s-a mai schimbat ?
Ne vedem oricum sambata iar pentru Raoulz hai si tu sambata la 16 in Valea Aurie la intalnire si sigur nu o sa ratezi MAM-ulsigpic
Comment
-
Foarte faina treaba...poate faci un filulet cum se aude filtrul de aer!!
Bafta la cat mai multe modificari
Comment
-
89.MIR, este un filmulet cu filtrul, dar o sa pun altul cu noua lui structura!
Vreau sa va spun ca am fost la Timisoara si retur, si M-AM dat la ea un pic , iar senzatiile si comportamentul via a vis de remapare si de filtru sunt excelente!!!!!
Comment
-
Se pare ca masina mea va primi un set de xenoane!!!!!!!
Comment
-
Poze o sa mai pun numai dupa ce montez xenoanele!
ooooofffffffff, deabia astept!!!!!!!
dar mai dureaza vreo 2-3 zile
Comment
-
-
N-o sa le faca asa, caci eu am lupe la faza mica si mare!
Deci n-or sa fie probleme!
Comment
Comment