Super Logan Tunat Sb 20 Mam

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Frate, fara suparare, dar pacat de munca si de jante...

Stii ca nu ma dau in laturi de la critici. Le iau pe rind :

- Designul barei de fata n-are nici o legatura cu nimic de pe masina
    - ai ciobit-o nasol, desi ai garda la sol de tractoras
    - narile de pe capota nu fac decit sa accentueze sentimentul de raft ambulant de bazar (ce naibii, ceva mai acatarii nu puteai face?)
    - montajul kitului a fost facut de un neprofesionist
    - finisajele au fost facute de un alt neprofesionist, si-a batut joc de banutii tai
    - garda la sooooooooool este prea maaaaaaaareeeeeeeee. Stiu ca nu o mai poti cobori acum, ca atingi cu spoilerele de jos, dar vezi ce-nseamna sa te apuci de treeaba fara sa gindesti? acum ai o frumusete de tractoras incarcat cu multa fibra

Cele mai frumoase lucruri de pe masina ta sunt jantele si culoarea vopselei.

Spor la treaba
    _
    B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• adimrv, multumesc
      felixb, tipsurile o sa le schimb cat de curand, dar poate pana atunci pun tobe pe ambele parti
      dsign,
      ai dreptate in cazurile:
      - finisat kit exterior
      - garba la sol( s-a inaltat putin cu jantele astea)
      - as lasa-o mai jos, dar sotia circula mai mult cu masina si mi-e frica s-o cobor
      n-ai dreptate in cazurile
      - designul barei fata( mie imi pare ca da bine )
      - nu este ciobita ci sarita vopseaua

Cu narile sunt inca in dubii: daca reuseste sistemul care vreau sa-l fac le las, daca nu o sa le dau jos
      Multumiri pentru aprecieri si critici tuturora!!!!!! Mai lucram la MAM !!!!
      aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

• Salutari sibiene,am vazut masina ieri la intalnire si e super kitu de la pilot pe care il ai.
        TE SALUT CU RESPECT SI SA NE VEDEM CU BINE SI LA ALTE INTALNIRI!!!
        KELU
        Last edited by kelu; 2 March 2009, 18:18. Reason: Automerged Doublepost
        sigpic

Comment

• Mersi mult kelu!
          Sa ne vedem cu bine la urmatoarea!!!!!!
          Ma gandesc acum si la o suspensie.........dar daca ma afla nevasta......iese
          Last edited by sibianul; 2 March 2009, 22:25.
          aham......Restul e LOGAN

Comment

• suna ff fain filtrul sport dar ce-o sa faci la vara cand sub capota o sa fie 80 grade , cum o sa rezolvi problema ?
            ''M-am certat si cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat''. (Gigi Becali)

Comment

• O sa ma gandesc, dar ....daca stau bine sa ma gandesc, in mers oricum trage aer mai rece(de la curentul de aer care se face la viteza)!
              Dar vedem atunci!Adevarul ca nici nu m-am gandit la chestia asta,dar cred ca este aceeasi chestie(adica n-ai ce-i face)!

Daca nu, trag un furtun de la aerul conditionat
              aham......Restul e LOGAN

Comment

• Lucrezi, lucrezi, numai ai grija ce faci, ca repede poti strica ceva. Tine minte niste vorbe adevarate : "gindeste de 10 ori si taie o data"
                _

sigpic

Comment

• Imi plac f mult jantele...dau f bine pe masina.
                  Si mai imi place ca ti-ai schimbat atitudinea si pleci urechea...Felicitari.
                  Sa te poarte sanatos.

Comment

• uite ce zic... 2 masini-cocostarc

Daca tot stiai ca va conduce sotia masina, de ce nu ai abordat alt stil? Nu mai da vina pe roti ca ti-au ridicat garda, ca ele saracele lucreaza cu 3 mm mai sus. Problema la tine e ca nu mai poti cobori din cauza fibrei...
                    Attached Files
                    _

sigpic

Comment

• Dap ... cam trebuie lucrat si la suspensii insa a iesit bine Si nuanta de culoare e frumoasa
                      1.6 MPi Icy White

Comment

• Pai asta discutasem su felixb, in ideea ca mai pot cabori cam 2-3 cm!
                        Acum , na, sa vedem ceea ce inseamna 3 cm cu arcurile mai tari !
                        O sa fac niste probe, iar daca e ok, o sa schimb imediat arcurile!
                        aham......Restul e LOGAN

Comment

• salut ..sibiene mie unul imi place masina ta ,arata bn,dar ai gresito cu farurile alea ,daca tot ai bagat atatia bani in ia trebuia sa iei si u unele fk din alea negre ca astea deja sau aburit,si inca un sfat dati jos paravanturile alea de la geamuri...bafta in continuare si multi km fara incidente.
                          sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• florin, daca nu ai urmarit, el a avut faruri cum ai tu si din pacate i s-au topit
                            sigpic

Comment

• scuze imagi dar nu am observat,ma miram eu ,,,,ca la cat a bagat in ia sa nusi ia faruri,,.
                              sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• Abureala farurilor o sa se rezolve sambata, si o sa pun si poze de la operatiune!
                                aham......Restul e LOGAN

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google