If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Acum caut sa vad cum draq sa fac sa pun si suspensie sport, caci m-am ofticat vazandu-va masinile voastre "trantite" si mi s-a facut pofta si mie!!!!!!
In max o luna " o pun cu burta la pamant"
Nu inteleg ce nu va place la masina aceasta,poate ca din cauza ca e ceva mai deosebita decat celelalte,ca are un stil aparte (prize,kitul etc.)?
SoNyKeL,e o diferenta intre a critica si ce ai facut tu,masina e chiar frumoasa,are un tuning mai "dur",mai "agresiv" ,ca nu e finisat kitul cum ar trebui e altceva,sau ca mai are nevoie de imbunatatiri sau schimbari,in concluzie puteti sa criticati daca nu va place dar nu sa va bateti joc de sibianul care cred ca a bagat o caruta de bani in ea.
@raoulz, vina nu este a lui sibianul ca a iesit aiurea, e vina celor de la Pilot ca au conceput un kit aiurea.
Dpdv al designului masinii, kitul nu se potriveste la forme cu nimic de pe masina, are niste "nari" la bara de fata puse d-an boulea, gurile de ventilatie inferioare de pe lateral fata sunt si ele aiurea(mai inalte spre centru si mai coborite spre laterale, zici ca plinge saraca masinuta), evazarile aripilor sunt ca sa fie, pragurile zici ca-s trepte de biserica... Spatele nu l-am analizat.
Kitul asta mai are o problema mare : daca designul este discutabil, in functie de placerile omului, atunci asta este de neiertat... Este prea mare, prea inalt totul, montezi elementele pe masina si constati ca nu mai ai loc de o suspensie sport. Asta mi se pare o timpenie mare din partea celor care au proiectat si realizat kitul. De fapt nici nu ma mira, niste Gigei cu 2 clase s-au apucat ei sa proiecteze cu bidineaua, fara nici cea mai mica documentatie in ceea ce priveste designul industrial.
Chiar sunt curios cum o sa fie masina asta cu suspensie joasa. Recomand cu caldura suspensie completa, altfel sibiene vei plinge ddupa bucatile de fibra lasate prin parcari sau prin gropi.
Eu sunt chiar mai curios ca tine dsign vis a vis de suspensie!!!!!
Sper sa iasa cum trebuie, si oricum, maine o sa fac niste probe sa vedem cum sta treaba!!
Iti dai seama ca merg pe complet(arciri si telescoape)!
Om trai si om vedea!! Raoulz, multumesc, insa ceea ce fac unii si altii este dovada de lipsa celor 7 ani de acsa! Batjocura vor ei sa faca, insa se fac de ras prin atitudinea lor!!!
Sorine, lasa asa cum e ca e bine, fiecare isi da cu parerea, din invidie naiba stie, dar sa fiu eu, tie trebe sa-ti placa ce naiba, ca tu mergi cu masina. In legatura cu suspensia sport, sunt la reducere sau ti le-am dat eu? sti la ce ma refer
@raoulz, stiu masina, vazuta si pe viu, nu ma impresioneaza cu nimic. Doar niste vopsea, autocolant, 2 gagici obosite si o tona de fibra. Ramin la parerea ca Pilot tre sa-si vada de treaba pe partea de evacuari, unde sunt chiar buni.
Sa nu crezi ca eu nu-mi pun asa ceva din lipsa de bani. Daca te uiti pe topicul meu, vei vedea citeva "lucrusoare" pe care am cheltuit pana acum ceva mii de oiro, deci repulsia mea fata de kiturile de fibra nu vine de la partea financiara.
Singura chestie cu fibra pe Logan care chiar e facuta spranceana este Zender.
Hai sibiene, jos garda, e frumos afara, lucra, lucra ! ! !
No asa!
Am muncut azi la MAM -ul meu de am intepenit!
Deci
- filtru polen montat
- desfacut farurile si izolat cu silicon ...gata cu abureala
- vopsit bara cat mi-a ajuns tubul de spray, dar este in proportie de 90 %
Si eu tre sa fac operatiunea de siliconare a farurilor ca nu se mai poate...sper sa nu rup ceva pe-acolo,ce e mai nasol e ca tre sa dam bara jos ptr niste amarate de faruri...
Am uitat sa mai pun niste poze cu MAM -ul meu! dreamster, nu trebuie s-o dai jos de tot! E suficient s-o desfaci o data in stanga pentru farul din stanga, si o data pentru dreapta!La mine e data jos de tot, caci eu nu mai am sistemul de prindere pe dedesupt!
Spor la treaba!
Si eu am crezut ca va fi greu la faruri, dar nu-i ocaua cat daraua!
mai lasati omul in pace, nu mai fiti rai ca oricum cand trece pe strada va ia fata!!! bravo tata arata betoooon, eu cam imi imaginez cat ar fii de munca si m-am lasat la mana mea ca sunt cam lenes...ba frate nu apreciaza romanu' decat (a meu' e mai bune').......
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment