Super Logan Tunat Sb 20 Mam

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• andy_x3m , adevarat ca trebuie sa accept orice opinie, dar inca o data nu accept nesimtirea!De ex, chiar imi place cum ai spus tu de switch-uri!
    Aici intervine problema de exprimare!
    ten , pentru ca atunci cand am luat-o am luat-o doar pentru nevasta-mea, si abia ulterior mi-au venit " pasaricile" cu tunareala!Si parca e mai misto cand muncesti la ea!
    aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

• spui ca izolarea farurilor a rezolvat problema cu aburitul pe interior? ca m-as baga si eu sa le izolez in week daca e asa. numai bine
      sigpic
      Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• Originally posted by sibianul View Post
        Stiti ceva?
        Vad ca anumiti constanteni vad numai tiganii!
        Posibil sa se fi obisnuit cu ce au ei si nu mai fac anumite diferente!!!!
        Va dati seama ca daca toata ziua stau si se uita la ciori si pescarusi, ce sa inteleaga ei....
        Plus ca degeaba intra in contact cu o tara intreaga.......in sezon!!!!
        Unii dintre ei saracii isi puneau, auzi frate, stroboscoape in casa! Poate ca au orbit de la ele si din acea cauza vad asa ceva!!!!!
        Hai ca ma amuz teribil cu ceea ce spuneti voi
        Incearca sa te calmezi..nimeni nu te-a insultat.
        Cum spunea si colegul mai sus: iti faci masina publica, suporti consecintele.
        Considera ca un warn. La urmatoare abatere de genul asta, vei primi puncte de sanctiune.

Comment

• stresu,problema cu abureala farurilor s-a rezolvat, dar trebuie sa fi atent la remontare!
          seba, la Sibiu a fost foarte frumoasa vremeacand am lucrat la masina! La cata ploaie a fost ieri si avand in vedere ca am si spalat masina si nu s-a intamplat nimic, eu zic virgula, ca operatiunea a reusit!
          Cezar, am prins ideea, dar crede-ma ca efectiv cand vad unele chestii imi ies din fire! Sper sa ma abtin pe cat posibil!
          aham......Restul e LOGAN

Comment

• Dar dupa ce ti farurile aprinse 10 15 min nu ar trebui sa se evapore?
            sigpic

Comment

• Si mai repede cred... avand in vedere ca degaja destul de multa caldura acel bec...
              Intalniri Logan Club Constanta:
              In Fiecare duminica la ora 18 la OMV-varianta vis-a-vis de DONA Seat
              Ptr detalii : 0723.955.045

Comment

• eu am vazut faruri aburite chiar si dupa 2 ore de functionare.
                sigpic

Comment

• Deci va dati seama ca daca de uscau asa repede nu ma apucam sa desfac farurile bucata cu bucata!
                  Si daca mai cititi prin topicuri, nu sunt numai eu cu poblema asta ci mult mai multi care or sa-si desfaca farurile pentru etanseizare cu silicon(au ceva asemanator)
                  Dupa ce am spalat prima data masina dupa montarea farurilor, n-am scapat de abureala decat acum, dupa etanseizare!
                  aham......Restul e LOGAN

Comment

• sibianule ptr switchurile alea puteai gasi niste locuri ascunse niste butoane elegante si finute...

sigpic

Comment

• Uite ca se pot spune opinii si mai elegant!
                      Mai vedem cu switch-urile, poate le schimbam cu altele .......vedem!
                      aham......Restul e LOGAN

Comment

• SALUTARI,bine ca ai scapat de problema cu condensu in faruri,sambata ma bag cu stresu in garaj la el si ne facem amandoi odata operatiunea la faruri si sper sa iasa bine ca m-am speriat cand ai zis de grija la remontare.
                        E vreo chichita de care trebe sa stim???
                        Te salut cu respect KELU!!!
                        Last edited by kelu; 10 March 2009, 18:12. Reason: Automerged Doublepost
                        sigpic

Comment

• sarutmana domnu moderator
                          sibiene, da-i inainte, ne vedem sambata!
                          Life is short...play more!
                          http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578

Comment

• User-ul "stefisezione" are deja 2 cartonase rosii asa ca va rog sa nu mai dati curs flame-ului...d-aia au fost sterse posturile implicate. Mesajul acesta se va sterge cand va fi citit de cei in cauza
                            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Nu kelu! Singura chestie la remontare este sa ai grija sa intre sticla de la far in locasul eu pe toata lungimea locasului, ci neaparat sa puneti clemele de prindere a sticlei de capacul din spatele farului!Daca puneti silicon, o sa intre mai greu un pic!
                              La mine, am pus silicon exact in orificiul unde intra sticla de la far!Am tinut apui jetul cu apa pe faruri si......SURPRIZA.......plcacuta bineanteles,.....gata cu abureala!Spor la treaba!Daca vrei iti dau nr.de tel pe PM sa ma intrebati daca vreti!!!!!
                              aham......Restul e LOGAN

Comment

• Originally posted by darksid3 View Post
                                User-ul "stefisezione" are deja 2 cartonase rosii asa ca va rog sa nu mai dati curs flame-ului...d-aia au fost sterse posturile implicate. Mesajul acesta se va sterge cand va fi citit de cei in cauza
                                Multumesc !
                                I My Honda !

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google