Super Logan Tunat Sb 20 Mam

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Salutari colegu,foarte tari ledurile alea din manere si ma minunez ca mereu se mai gaseste cate ceva de facut chear daca zici ca nu mai e nimic tot se mai gaseste o mica investitie dar asta e mania noastra si nu o sa se termine niciodata.
    Bravo si continua tot asa................
    sigpic

Comment

• Astazi, aveam in plan atatea de facut, dar avand in vedere ploaia criminala.......asta e!
      Dar, va spun, nu ma mai satur sa ascult toba!
      kelu, mersi mult....si tie asemenea!
      radu2008, urmeaza leduri la usi ( iluminare sub usi).........
      Inca nu m-am hotarit daca sa-mi pun arcurile sau nu! Omul asteapta sa dau comanda, dar.......... efectiv nu stiu!
      Parca as face mai intai o proba di abia dupa aceea sa ma decid!!!???
      aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

• Ai mai "stilizat-o" frumos , putin cate putin prinde super forma
        1.6 MPi Icy White

Comment

• Pune-i din acelea ce coboara 3.5, ca altfel maturi cu ea pe jos.
          Daca ai putea sa le incerci ar fi o treaba...
          SPor la lucru.

Comment

• ingerulol, deacord cu tine!
            Cezar, tocmai deaia as dori mai intai un test!Nu de alta, dar n-as arunca pe geam 600 ron! Daca nu merge treaba, mai bine bag banii aia in altceva!
            Si acum va rog, cei care au disponibil un set de arcuri care coboara max 3 cm, as avea nevoie sa le incerc! Daca-i ok , le si cumpar!
            Multumesc mult!
            aham......Restul e LOGAN

Comment

• faci testele la Mioveni ! o sa fie destui pe acolo...zic eu
              sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Pai iti dai seama ca o sa fac niste teste, caci sincer, stau in mari dubii!!!!!
                aham......Restul e LOGAN

Comment

• arcurile sport nu le regreta nimeni..decat cei care merg pe drum accidentat 90 % din timp..
                  sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• si eu votez pt ele , tu cel mai bine ti-ai lua weitec
                    ce distanta e intre bara fata si asfalt ? 10-15 cm ? daca is mai mult de 15 cm pune h&r daca nu pune weitec
                    daca vrei sa o coboare doar ...si sa nu fie asa rigida pui bilstein sau tai putin din cele stock
                    Its just a car ...

Comment

• eu zic Eibach si Bilstein.
                      sigpic

Comment

• eu n-as baga banii si-n amortizoare....ca doar nu te duci pe circuit cu ea..
                        sigpic

Comment

• Weitec sau Eibach sibiene...pentru ca la kitu tau....GIGANTICUS.. l-ai sparge in cateva zile sau saptamani...si ar fi pacat.
                          Wietec stiu ca are GOLAN91-ZIF si e multumit de ele..oricum stai linistit ai sa intampini si cu astea dificultati...daca mergi la padure sau pe teren offroad...etc
                          Bafta in continuare ... ;)

Comment

• au mai multi weitec , sibiene ..bolo parca are weitec , vezi putin cum se comporta
                            Its just a car ...

Comment

• Nu e vorba de rigiditate, ideea e cat de jos o coboara!
                              Eu in momentul asta amm 17 cm garda la sol!
                              Stau si ma gandesc ca daca o cobor cu weitech, o sa ramana doar 14 cm......
                              Sub 14 cm nici nu ma gandesc s-o cobor!
                              Stiu ca e ok dpdv al rigiditatii, dar dubiile mele sunt vis a vis de ce va urma...adica daca ma pot descurca cu 14 cm.
                              Asta era si ideea pentru care as fi vrut sa le fac mai intai o proba!
                              Dar pana la urma, cred ca totusi o sa le iau...si o sa vad eu dupa aia!
                              Va multumesc pentru sfaturi.....
                              aham......Restul e LOGAN

Comment

• te descurci cu 14 cm sigur ..si cu 10 , mergi frumos cu ea
                                Its just a car ...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google