If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
cum adica cu ion?
mie imi place mult mai tare cum e pe fata....ar arata mai bine si pe spate folie neagra...parerea mea...acuma de dumneata depinde...:Pbafta domnu
"ion" adica ionizate , cu folie de mai bine dar nu pune pe fata ca nu rezisti prea mult ...te prinde politia si nu cred ca ai chef sa predai talonu sau chiar amenda
Radule, folia este "omologata" de mine
Cred ca o sa merg pe folie, dar trebuie sa cumpar geamuri laterale si luneta1
Deocamdata o sa ramana asa!
In jud. Sibiu nu-i bai cu politia! Iar in afara, vedem noi.......o dam la-ntors!
Salutari colega,mie imi place mai mult cum arata cu folie,dar asta numai tu hotarasti ce si cum.
Noi ne dam cu parerea si atat,eu am folie de aproape doi ani si probleme nu am avut cu politia,deocamdata,asa daca stai cu frica nu mai modifici nimic la masina in veci.Nu iti ia viata daca ai folie pe masina,ce atata frica???La noi cei cu microbul in sange nu prea tine cu frica si alte chestii,masina sa arate bine ca in rest ne descurcam noi cu MILITIA!!!
TE SALUT CU RESPECT SIBIENE SI SA NE VEDEM SANATOSI LA BRASOV IN FEBRUARIE!!!
Sibiene tu stii bine ca si eu am 5% pe fata si deocamdata nu m-a oprit nimeni! Acuma cu ti-e norocul! Arata bine cu folie dar daca ai ionizat deja luneta si portiere spate fale si pe cele din fata la fel.
Arata mult mai bine cu folie ...din pacate pe fata nu exista omologare pentru folie ...decat 73% deci este aproape deloc...daca vei pune cum e in poze o sa ai probleme cu politia sau acum depinde cum sunt cei de la Sibiu ...numai bine
In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
sigpic
nu o sa ai nici o data probleme avand ionizare pe spate nici un gabor nu o sa se gandesca ca tu pe fata ai folie numai in caz ca o vede...dar tu poti da geamu jos cand el iti face semn sa tragi pe drepta.....
la noi in sibiu, daca folia de pe fata e mai deschisa decat cea de pe spate nu zic nimica baietii. vb din surse sigure asa ca stai linistiti sibiene ca nu iti face nimeni nimic
kelu, nu imi e frica de politisti! Ideea e ca o sa pun probabil folie pe toata masina, sau sa ionizez si geamurile fata mult mai inchise decat au fost,dar deocamdata imi pare chic asa cum e acum! FastFurious, nu stiu preturile, eu le-am facut acu' 2 ani la Pitesti pe "buna ziua"! 89.MIR , inca stau in dubii cum sa fac! Imi place si asa...si asa gmv97 , nu-i problema cu politia! (in Sibiu) anonimboy, daca-i musai, asa o sa facem cristivsb, eu stiu ca tu stii ca eu stiu treaba cu problema asta!
Salutare colega,eu la altii m-am referit cu frica de politisti,nu la tine.Cei care spun intruna ca nu fac aia,aia si aia la masina ca le e frica de politie dar si-ar dorii mult ca masina sa arate intr-un fel,nu au vointa si microbul ala nebun in sange!!!Satisfactia de ati vedea masina asa cum doresti tu,e mult mai mare ca orice masura luata de regulamentul politiei sau alte institutii,la asta am vrut sa ma refer.
TE SALUT CU RESPECT SI DRUMURI BUNE SA AI!!!
kelu, am inteles perfect ce ai vrut sa spui si eu am vrut sa intaresc aspestul asta!
Ai perfecta dreptate ca daca e sa o luam dupa regulamente si alte chestii ramanem cu ea stock!
Azi mi-am luat liber de la servici.....
Dupa ce termin de facut treburile casnice......ma apuc de treaba la MAM-ul meu, ca l-am cam neglijat in ultima vreme si parca-l vad suparat!!!!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment