If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
asa tata, arata lumii filmarea mea
saraca nevasta ta, la prima mansa era sa dormi cu mine in camera
sa ne traiesti, da nu ca in noaptea dintre sambata spre duminica prietenii stiu de ce
maxim am zis, da!
bolo, taci mah tradatorule!
ce bile am mai bagat la biliard!!!!
Si, oricum...traiesc......cateodata asa, catodata altfel..
dar, distractia si voia buna ne-au facut sa ne simtim foarte bine
Pai, filmarea ta a pus gaz pe foc...si faptul ca sotia s-a uitat pe geam la mansa a 2-a....
Si mi-a zis ca 2 urme de cauciucuri sunt de la mine!
Iti dai seama?
Bogdan_Petre, multumesc pentru aprecieri! Skandal-ule!!!!!!!! o sa maschez cablurile, dar iti ziceam ca nu prea e vreme!
Oricum de cand am monitoarele de tetiere, nu stiu daca am fetita in masina sau nu!!!!!(avantaj eu)
Felicitari pentru masina Domnu'...imi place ...e mai "extrema asa",ma bucur ca te-am cunoscut,un nene de nota 12+.Sa-ti traiasca fetita ..este scumpa rau
fetita mea, cand merge acum cu MAM-ul, bineinteles pe banchete din spate, nu-i mai ajunge sa se uite la dvd-ul din parasolar...si vrea numai in monitoarele din spate!!!
Zice sotia ca e scandal mare, ca " de ce a dat tati televizoarele jos"
Palaria mea.....'La cat entuziasm am avut pentru azi, cu o vreme de cacao ( ninsoare la greu), mi-am amanat planurile!
Ce ti-e si cu vremea asta!
Nu-i corect!
revin cu filmuletul de la indemanare, special pentru tine
abia astept urmatoarea ocazie sa ne vedem si poate reusim sa stam mai mult de vorba. toate cele bune iti doresc
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment